perjantai 6. maaliskuuta 2020

Makkarin naulakossa maaliskuussa

Olen tykännyt ihan hirveästi tästä aika liki vuosi sitten kirpikseltä Salosta ostamastani vanhasta naulakosta makuuhuoneen seinällä. Se toimii tuossa niin hyvin erilaisten ja vuodenaikoihin sopivien asetelmien asennuspaikkana ja näyttää niin nätiltä. Tuo alkuperäinen vihreä värikin sopii huoneen muihin väreihin ja tunnelmaan vaan niin hyvin. Se on myös se ensimmäinen tai viimeinen asia minkä näen kun tuossa sängyssä silmäni aukaisen tai suljen ja onkin kiva kun se asia on noin silmiä hivelevän hyväntuuliseksi tekevä.

Vaihdoin taas kevätauringon kunniaksi esillepanoa hieman raikkaammaksi talven ja joulun jäljiltä ja laittelin esille kaikenmoista mieltä ja silmää piristävää. Iso valkoinen sulka- ja simpukkakoriste toimi kokoinaisuuden alullepanijana vanhan korin kera ja siihen lisäilin sitten esineitä sen mukaan miten niiden värimaailma ja muoto natsasi noiden kanssa yhteen. 

Kaikki on taas tasapainotettu enämpi naulakon vasempaan laitaan syystä, että tuossa oikealla on alhalla sähköpatteri, enkä halua ottaa pienintäkään riskiä että tuolta siihen päälle jotain tulenarkaa tipahtaisi, mutta samalla se näyttää mukavan harkitulta ja tarkoitukselliselta ja mikä parasta, ei ollenkaan niin raskaalta jos olisi koko matkaltaan täynnä asioita.

Mutta kyllä vaan on kiva sisustuselementti tällainen vanha puunaulakko hattuhyllyllä, kun taipuu niin monenlaiseen sisustuksessa eikä tarvitse vaan vaatteiden ja hattujen säilyttimenä pitää.

I put up a new arrangement on the old coat rack in the bedroom. I used the white feather and seashell neck decoration and the old basket as the starting point and selected things that matched them to complete the scene. I just love this rack on this wall cause it's such a good place to keep pretty things that I can look at when I go to bed and wake up in the morning. Lucky fleamarket find a year ago I made.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti