maanantai 3. kesäkuuta 2019

Kesä-boho

Vihdoin, vihdoin sain aikaiseksi kaivaa asuntovaunun pois talvisäilöstä ja asetella sen pihaparkkiinsa nätisti. Somistelin sen saman tien sellaiseksi, jollaisena aion sillä tänä kesänä reissuja tehdä. Pistin bambukehikon verhoineen esille ja kalustin ja stailasin tilan tyyliin sopivaksi ja sitten vaan fiilistelin sitä, että onpa minulla nyt viehkeä kesähuone pihallani, enkä malta odottaa, että saan tämän jonkun järven rantaan tästä pian hilata.

Noilla verhoilla on nätteytensä lisäksi ihan oikea virkakin, nimittäin antavat illan tullen vähän näkösuojaa kun ne kiinni pistää. Ajatus olisi jossain vaiheessa askarrella tuohon vielä kattokin samoista materiaaleista ajatuksella, että pysyisi sitten hyttysetkin loitommalla kun tuossa reissuilla iltoja istuksii.

Meille on tulossa loppuviikosta yövieraita ja helleaallon helliessä tämä pieni rullilla oleva hotellimme saa ehkä palvella myös vierashuoneena. Vaunu on kuumalla kelillä mitä mainioin yömaja ja yleensä jos olen tätä vaihtoehtoisena nukkumapaikkana vilauttanut on vastaanotto ollut enemmän kuin riemullista. Sijaan tuonne vuoteet valmiiksi, niin saavat sitten päättää kun tulevat, että miltä tuntuu.

It's so warm and beautiful outside and I put my little boho caravan to it's summer park and deco'd it up. We are having some house guests coming over later this week and I bet if I offer them this place to spend the night, they'll take it with happy screams. 

1 kommentti:

  1. Onpa houkuttelevan näköinen kesäkeidas! Minä ainakin mielelläni tuolla yöpyisin! :)

    VastaaPoista