sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Rompetoriostokset

Hip ja hei, rompetori on nyt takanapäin ja voi miten ihana se tas olikaan. Päivä oli kuuma ja hikinen, mutta silti ihmiset taas löysivät paikan päälle ja tunnelma oli ei vain katossa vaan ainakin pilvissä asti. Itse olin tänä vuonna onnekkaampi kun viimeksi, jolloin en ehtinyt myyntipöytäni äärestä paljoa aarteita käydä bongaleimassa, sillä nyt kerkesin hyvissä ajoin nopsasti tarkastaa tilukset, ennen kun asema-aulan ovet avattiin yleisölle ja ostella kotiinviemisiksi itselle jotain mukavaa.

Ensinnä törmäsin tietysti Suomen kasarmin aarteiden myyntikojuun ja sieltä oli ihan pakko, siis aivan todella pakko ostaa nämä kaksi viehkeää vintage-tuolia puutarhaan. Ne suorastaan huusivat minulle, että haluavat puutarhaani ja rakastuin aika nopsaa tuohon sinapinkeltaiseen väriinkin. Nämä ovat ihan täydelliset tuonne kasvihuoneen sisälle, pieneen aamukahvipaikkaan, jota olen sinne täksi kesäksi suunnittelemassa.

Katjan makasiinimyymälästä kävn nopsasti hakemassa nämä kaksi vanhaa vissiin kankaan- tai tapetinpainantaan tarkoitettua puista leimasinta. Ajatuksissani kiinnostelisi kokeilla näillä painaa kuvioita saveen ja tehdä taas jotain nättiä uutta. Päätyvät kokeiluun heti kun pistän taas savipajan pystyyn tässä muutaman päivän päästä.

Sitten löysin yhdeltä myyjältä myös ihan mahtavan hienon ja suuren vanhan leipälaudan. Ja kun se ei ollut hinnalla pilattu lähti se tietty heti mukaani siitä. Kunnon pesu ja kuuraus tälle niin saan siitä oivallisen käyttöesineen keittiööni sen lisäksi, että näyttää siellä varmasti aivan älyttömän hyvältä myös.

Ja viimeiseksi vaan ei vähäisimmäksi jäi tämä laatikkolöytö jonka tein Stellan ja Jarnon pöydästä itseasiassa jo aikaisemmin viikolla kun pöytiä siellä laiteltiin. Olin jo pakannut lusikoilleni esillepanoon mukaan pienen metallivadin, mutta kun näin tämän puulootan kahvoineen tajusin sen heti paljon täydellisemmäksi myyntiastiaksi noille. Siinä on sopivasti pieni väliseinä keskellä joka jakaa sen kahdeksi eri osastoksi ja lusikat ja kauhat mahtuvat siinä olemaan niin paljon paremmin edukseen esillä kuin missään muualla ikinä, eikö vain?

Kerrassaan oli superihana päivä sekä löytöjen, oman kaupankäynnin ja kaikkien ihanien ihmisten kohtaamisten kanssa! Kiitos kaikille kävijöillä vielä tätäkin kautta <3 p="">

My finds from the Parolan aseman rompetori. Two vintage garden chairs, two old wooden stamps that I'm l´planning to try out doing pottery, a lovely old wooden bread board and a perfect old wood box to showcase my handmade spoons. 

The day was so perfect and lovely and despite the heatwave people came, shopped and were just so nice and happy all day long. Such a joyous occasion. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti