tiistai 18. joulukuuta 2018

Keittiörakkautta

Nyt kun satoi vähän lunta ja tuli selvästi valoisampaa sain kuvattua keittiön rempan jälkeen vihdoin kokonaisuudessaan. Tämä on just tällä hetkellä ihan lempihuoneeni koko talossa eikä syytä tarvitse varmaan arvailla. Täällä tuntuu kaikki olevan vaan niin hyvin kohdallaan ja tulen aina ihan hirveän hyväntuuliseksi kun huoneeseen astun. 

Huone henkii nyt mielestäni hyvin talon rakennusaikaa 40-luvulla. Tosin tässä maassa oli silloin pula-aika ja marmoritasoja tai sähköhellaa jääkaapista nyt puhumattakaan kovin monella rintamamiestalolaisella olisi ollut. Mutta minun visioni onkin enemmän sellainen, että jos olisi voinut olla niin mitä se sitten olisi ollut. Tässä on lisätty sellaista sen ajan amerikkalaista ja eurooppalaista henkeä perinteiseen suomalaiseen 40-50-luvun keittiöön. Amerikkalaista kodinkoneiden osalta ja eurooppalaista laattojen, pesualtaan ja marmoritasojen osalta. 

Ja vaikken vieläkään ole saanut kaikkia silikooneja laitettua, käytän silti tätä keittiötä jo ihan täysillä. Nyt siinä on kaikki se mitä keittiöltä olen koskaan halunnut sekä ulkonäölisesti, että toiminnallisesti ja voin kyllä ihan rehellisesti sanoa, että mielestäni tämä on just nyt maailman kaunein keittiö.

Even though it's still missing some of the silicones I think this is the prettiest little kitchen in the whole wide world. I'm so proud of it! 
It's my vision of what a Finnish late 40's kitchen would have looked like if this house owner had the funds and the materials back then. 

14 kommenttia:

 1. Teidän keittiö on vaan niin kaunis. Voisin kuvitella, että keittiö olisi näyttänyt juuri tuollaiselta silloin 4-luvulla!

  VastaaPoista
 2. Siis aivan huikean ihana keittiö, tykkään!!!! <3

  VastaaPoista
 3. No kyllä tuo keittiö todellakin näyttää hyvältä. Hyvä tuli lopputuloksesta!!!

  VastaaPoista
 4. Mutta missä on se ihana vanha kahvinkeitin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on edelleen vähän vaiheessa. Mielessä se on kyllä, että josko tuossa alkuvuodesta kaivaisi sen taas esille ja koittaisi valmiiksi saada :-)

   Poista
 5. Keittiö kuin unelma! Kaunis, toimiva, eikä mikään "yksilöllinen" katalogikeittiö, vaan ihan oikeasti yksilöllinen ja ainutlaatuinen. ❤❤❤

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana keittiö! Todella upea ja persoonallinen.

  VastaaPoista