lauantai 8. joulukuuta 2018

Joulukoti country-industrialismin hengessä

Meinasin tässä keittiöremppakiireessä unohtaa ihan kokonaan, että uusimmassa Deko-lehdessä on meidän joulukodista juttu! Tämä kuvattiin viime jouluna juuri oikeaan aikaan kun kaikki koristeet olivat jo esillä ja jouluvalmistelut parhaimmillaan. Hauska katsella näin vuotta myöhemmin minkälainen tunnelma tuolloin huushollissa olikaan.

Tunnelma on minulle joulukoristeluissa aina se tärkein juttu, se että tulee sellainen lämmin, kotoisa ja juhlava fiilis ilman että se vaikuttaa liian pröystäilevältä. Koristeita on paljon, mutta ne eivät ole niitä perinteisiä muovikoristeita vaan suurin osa yllättää olemalla vaikka taskukello tai pieni lasipullo kuusessa. Tässä lehtijutussa on monta hyvää koristeluideaa, jotka aion ehdottomasti käyttää myös tänäkin vuonna. Jotain ehkä muutan, mutta jotkut pysyvät ihan samoina. Ah, että tuli ihan inspis taas jo näitä kuvia katsoessa. Kun nyt ensin vaan saan tämän keittiöremontin tästä pois jaloista niin pääsen tosissani niihin koristeluhommiin.

The latest Deco-magazine has a Christmas themed article of our home in it. Fun to see those photos taken a year ago, makes me feel all festive already. 

3 kommenttia:

 1. Täytyykin ostaa tuo lehti.
  Teillä on kaunis ja mielenkiintoinen koti, ihania ideoita pullollaan.

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Näyttää ihanalle nuo jouluiset kuvat lehdessä teidän kodista.

  VastaaPoista
 3. Kappas vaan! Siellä on kyllä niin kaunis ja idearikas koti :)

  VastaaPoista