lauantai 15. joulukuuta 2018

Iso, kaunis ja kestävä

Kranssithan on nyt tosi in ja joka paikassa on toinen toistaan ihanampia ohjeita niiden tekoon. Kaikenlaisista luonnonmateriaaleista tai kukkakaupasta hankituista saa tehtyä vaikka ja minkälaisia ihanuuksia kotian jouluksi koristamaan.  Itsekin niistä tosi paljon pidän, mutta kun ne eivät ole täällä meidän sisätiloissa kovin pitkäikäisiä, niin en ole ihan hirveästi jaksanut niihin panostaa, kunnes keksin muutama vuosi sitten, että miksi ne pitäisi olla tehty luonnonmateriaaleista.

Miksei semmoista voisi kokeilla tehdä jostain tekohavusta ja tekokukista? No voisihan semmoisen! Omista varastoistani löysin muutaman vuoden takaiset Ikean tekohavut ja Jyskistä kipaisin ostamassa mukaeukalyptuksen oksia ja hulavanteen ja siten vaan sitaisin tarvikkeista kranssin! Tämä ei taatusti kuivu eikä varise ennen aikojaan ja kestää varmasti sekä tämän vuoden pyhät, että tulevatkin ja ainakin minun silmääni tuosta(kaan) ei heti arvaa että se on muovista tehty.

 I just love wreaths during christmas, but don't love the fact how quickly the real ones dry and go bad inside the house. So, I have made my inside the house wreaths from artificial materials. This year I made this huge, the size of a hula hoop, in the livingroom using artificial spruce garland, some juniper branches and eucalyptus. I think it turned out so good that  if you wouldn't know it's all plastic you couldn't tell it by just looking at it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti