torstai 13. joulukuuta 2018

Ja kaakelit seinissä

Nyt on kaakelit, allas ja tasot jotakuinkin paikoillaan ja keittiön toinenkin sivu alkaa näyttää valmiilta. Pientä hienosäätöä, kuten loputkin silikonisaumaukset ja sen sellaiset odottavat vielä tekijäänsä (jota laiskottaa) ja sitten se on ihan valmis. Nyt se kuitenkin toimii jo ja se on pääasia. Koko keittiön fiilis on nyt ihanan freesi ja keittiö on kuin uusi, vaikka muutokset itseasiassa eivät olleet koko mittakaavassa niin hirveän isoja. 

Itse olen eniten tyytyväinen ihanien uusien pintojen lisäksi siitä kuinka paljon valoisampi tuo tila nyt onkaan. Varsinkin näillä synkillä vuoden pimeimmillä keleillä eron entiseen huomaa selvästi.

Laitoimme kaakelia seiniin vähän ylemmäs kuin minne ne vanhat ylettyivät,  näyttää kivammalta noin.   Ja tyytyväinen olen myös siihen, että saimme kaiken näyttämään suht suoralta, vaikka tuo muuriosa tuossa hellan ja tiskipöydän välissä on itseasiassa vino ihan joka suuntaan. Sen vuoksi hautasimme myös idean siitä, että hellan takana kaakelit olisivat ulottuneet ihan kattoon asti. Parempi ehkä myös niin, sillä nyt keittiössä pysyy se tietty vaatimattomuus, joka minusta näissä vanhoissa köökeissä pitää olla. 

Mutta nyt pitää painua se viimeistelemään, että pääsee pian jouluruokia tuolla laittelemaan.

And the other side of the kitchen is nearly finished too. Nearly meaning that some of the silicones still need to be put in to places, but otherwise it's done. Yay!

8 kommenttia:

 1. Ihana muutos keittiöön! :) ihanaa joulunodotusta sinne!

  VastaaPoista
 2. Upea keittiö ja vähintään yhtä hieno hella! Käytiin Tukholmassa ja siellä yllätyksekseni törmäsin kotiisi uudessa englantilaisessa antiikki-sisustuslehdessä. Hieno juttu! Hauskaa joulun odotusta, t: Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, mä olinkin jo ehtinyt unohtaa senkin, että siinäkin lehdessä oli juttu! Täytyypä koittaa hamstrata se itsellekin. Kiitos kun muistutit ja ihanaa joulunaikaa sinullekin!
   :-)

   Poista
 3. Hei, kerrassaan hieno kohennus keittiölle! Piti aivan kahtella ennen kuvia keittiöstä, kun mun mielestä oli upea entisillä tasoilla ja altaalla. Ainakin kuvissa. Mutta nyt kyllä aivan huikean upea,kuin uusi olematta kuitenkaan liian uusi.��

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää ja tuo hella on ihastuttava.

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi hyvältä! Raikkaan näkönen kokonaisuus ja varmasti toimiva!

  VastaaPoista