torstai 7. syyskuuta 2017

Sekasotkun keskeltä

Nyt kun on niin monta projektia menossa päällekäin on työhuoneessa melko ahdasta. On kenkähyllypenkkiä pöydällä maalauksessa ja uutta lasilipastoa lattialla tuunauksessa. Sekaan pitäisi vielä änkeä maalattavaksi yksi isohko naulakkokin, mutta luulenpa että juuri nyt se ei ole kovin järkevää, muut hommat valmiiksi ensin.

Kenkähyllypenkistä on tuloilla väriltään tuollainen vähän harmaahko vaalea, kuvassa tosin ehkä huonosti havaittavissa kun valo tulee niin lujasti takaa. Maalikerroksia pitää vielä hieraista pintaan toinenkin ennen kun takaisin paikalleen pääsee, mutta kivalta näyttää nyt kun väri on yhtenäinen, oikein kivalta. Ruuvinkannat ja muut rupuudet saavat jäädä tuolleen huolimattomasti pintaan, jottei se nyt ihan uudelta näyttäisi muiden vanhojen kalusteiden seassa.

Ja sitten uusi projekti työn alla on tällainen vanha lasilaatikosto jonka tuunasin hieman isommasta pienemmäksi kun laatikoita oli jäljellä sopivasti vain tuo yhdeksän. Tämä päätyy maalauksen ja lasien korjauksen jälkeen olohuoneeseen kukkapöydäksi ikkunan alle. Sellaisesta olen jo tovin tässä haaveillut ja tästä tulee kyllä aika hieno siihen toimeen. Saa kaktuskokoelmani oikein paraatipaikan tämän päällä.

Että vielä tovi pitää malttaa ennen kun niitä nätimpiä sisustuskuvia alkaa tänne tippumaan, mutta sitten kun tulee niin on varmasti nättiä, kun on jo aika nättiä tämä sotkunikin.

My work room is messy, but look at that mess how nicely color coordinated it is. I quite enjoy working like this, with everything matching. On the table the storage bench for the hall has got the first coat of paint on it and on the floor is a new project that is going to the living room as soon as I paint and fix it first. Can't wait to show you the results, but it's going to take a while, so be patient there.

3 kommenttia:

 1. Hienoja tuunauksia valmistumassa!
  Työhuoneesi on ihanan inspiroiva :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava tuo lasilipasto.

  VastaaPoista
 3. Onpa mielenkiintoisen näköisiä laatikostoja ja lipastoja ja paljon muuta. Tulee mieleen isäni kuorma-autonsa talli silloin 50- ja 60-luvuilla. Sai aina jostain muuttokuormista, joita silloin tehtiin paljon ihan vaan k-autojen lavoilla, niin otti meille mitä erilaisempia huonekaluja, olisivat menneet muuten kaatopaikalle.

  VastaaPoista