sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Vaihtokaupoilla

Minun mielestä ihan parhaita kauppoja ovat vaihtokaupat ja varsinkin hyvän ystävän kanssa tehdyt sellaiset. Silloin saa omat tarpeettomat aarteet hyvän kodin ja saa tilalle jotain mitä todella tarvitsee tai himoitsee. Ystävän kanssa vaihdeltiin juuri tällaisia tavaroita ja koska makumme ovat niin samankaltaiset, tehtiin molemmat mieleemme oikein hyvät kaupat.

Itse laitoin vaihtokauppaan yhden vanhan tehdastuoliprojektin sekä yhden kierrejalkaisen pöydän ja tilalle sain porstuan kyläkauppaan mitoiltaan ja tyyliltään täydellisesti passaavan kassakoneen jollaisesta olen haaveillutkin.

Toiseksi vaihtariksi sain kuin sainkin tämän pitkään ruikuttamani piskuisen lihatukin, josta olen nyt niin onnellinen että oksat pois! Finally is mine now! 

Näiden kahden vaihtokaupan myötä nurkkani hieman kevenivät ja porstuani muuttui taas enemmän siihen suuntaan kun pitikin. Nyt sinne astuessaan tulee heti mieleen että astuu vanhaan kyläkauppaan sisälle. Ja sehän ei ollenkaan haittaa koska tuolla on noita tekemiäni astioita myynnissä ihan oikeastikin.

Made a few good treasure exchanges with a friend of mine. I gave her a vintage industrial chair-project and a table and she gave me this cool vintage cash register and the small butcher block I had in loan. Now my little shop in my porch looks a lot more like a real vintage village shop.

2 kommenttia: