perjantai 15. syyskuuta 2017

Laatikosto sovituksessa

Hyvä kun ehti ensimmäinen maalikerros kuivua laatikoston pintaan kun sitä piti jo päästä sovittelemaan paikalleen olohuoneeseen. Oikein kivasti mielestäni juttelee vieressä olevalle vitriinille ja tuo tilaan mielenkiintoista särmää, olematta kuitenkaan mitenkään liiallinen tuolla.

Normaalisti jää vähän piiloon sohvan taakse, mutta nyt kuvasin niin että näkyy kokonaan. Mielestäni oikein kiva pieni mauste tuohon kohtaan vaikkei koko ajan olekaan täysin esillä. Toiminnallisuus on kuitenkin harkittu ja täydellinen ja laatikostoa on tuossa näppärä käyttää.

Nyt kun vaan malttaisi ne loput maalit laittaa ja fiksata uupuvat lasit niin pääsisi täyttämään tavaroilla tuon, mutta nyt on muulla tapaa niin kiireistä aikaa että siihen saattaa tovi vielä vierähtää. Olkoot kumminkin tuossa noin sen aikaa, hyvältä näyttää noinkin.

The vintage glass drawer is where it belongs now. The first coat of paint has just dried and I just had to fit it in it's place, and it looks so good there. Still need to fix the missing glasses and paint it over a couple of times, but still, it's gorgeous, isn't it?

4 kommenttia:

 1. Tykkään. Koko olohuone on todella inspiroiva kokonaisuus.

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiitos paljon käynnistä ja ihanasta kupista!
  Kiitos myös hienosta postauksesta kaupastamme ja meiltä!
  Vaikka en enää lukee blogia niin usein saan aina täältä ihan mahtava inspiraatioa kun käyn läpi kaikki ihania kuvia ja näkee sinun projekteja, sinulla on super-tyyli-silmät! Aivan ihana tuo laatikosto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aja! Ja samat sanat sinulle, olet superlahjakas sisustaja ja saan sinun jutuista valtavasti inspiraatiota myös. <3

   Poista