perjantai 1. syyskuuta 2017

Kovassa käytössä jo

Kerkesin kertaalleen kittaamaan kenkähyllypenkkiä kun se jo käyttöön joutui ja niin hyvällä käytöllä onkin, että nyt ihan alkoi epäilyttää että milloin sen ehdin edes maalaamaan. 

Koristelista viimeistelee lookin nyt kohdilleen ja muoto näyttää silmiini juuri sellaiselta kun pitääkin. Kirpputoriltakin löytyi mitoiltaan juuri sopiva pieni matkalaukku säilyttimeksi joka istuu myös systeemin ja tilan tyyliin. Toistaiseksi näyttää siltä että hyllykkö on tilava, mutta ans kattoo kun talvi alkaa kolkutella, luulen että silloin tämän näppäryys joutuu siihen ultimaattiseen testiin kaikkine talvikenkineen ja muine pakkasvarusteineen. Jos se sen läpäisee niin sitten se on kyllä täydellinen tänne.

The DIY shoe rack is no finished and ready to paint, but it's already in such a good use I wonder when will I get to do it. I love it already so much, it's really spacious and useful. I also found a cool vintage suitcase for storage that looks so good in it. 

6 kommenttia:

 1. Olet sinä melkoinen tehopakkaus, kenkätelineestä tuli todella mainio!

  VastaaPoista
 2. Ihana eteinen <3 ja tuo lattia on katseenvangitsija <3 Iloista syyskuun alkua ja lauantai aamua <3

  VastaaPoista
 3. Ihana lattia! Ja muutenkin koko eteinen!

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan hieno! Ja siellä siis tehdään, eikä vain meinata.

  VastaaPoista
 5. näin kotisi ensimmäisen kerran suomen kaunein koti ohjelmassa ja ihastuin :). Sattumalta löysin tämän blogisi ja ihan myyty ja onnesta soikeana. Mistä tuo eteisen seinällä oleva teksti taulu on? Ihana...haluan myös

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-). Taulu on vanha rappukäytävän lasikantinen ilmoitustaulu johon olen laittanut vanhoilla flanellograafi-kirjaimilla tekstit.

   Poista