maanantai 4. syyskuuta 2017

Meikäläinen mukana

Vihdoin ja viimein sain aikatauluni natsaamaan Mansen blogikirppiksen kanssa ja pääsen myymään romujani ja aarteitani tuonne. Sitä onkin kuulkaa kauan odotettu, puolin ja toisin ja nyt se sitten tapahtuu.

Aloin tietty heti penkomaan romuvarastojani ja päivittämään astia- ja kylttikauppaa siihen kuntoon että myytävää piisaa, eikä pitäisi ihan heti kesken loppua (niinkin on joskus päässyt valitettavasti käymään). Sitä tahtia on täällä viime aikoina osteltu tavaraa taloon, että nyt laitetaan sitten isolla kädellä toisesta päästä myyntiin, että saadaan taas tasapainoon tämä. Herkkuja tulossa siis. Laitan postausta kirppismyyntikamoistani sitten vähän lähempänä tapahtumaa, mutta pistän tähän nyt yhden kuvan malliksi siitä minkäsorttista se sitten suunnilleen on.

Mansen blogikirppis is coming again next month and this time I'll be there selling my stuff too!

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa, että pääset tällä kertaa! Minäkin tulen myymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HUomasin! Mahtia päästä vihdoin tapaamaan teitä kaikkia livenä :-)

   Poista
 2. Kiva, kun pääset mukaan, mahtavaa tavata ihan livenä :)

  VastaaPoista
 3. Hei,nyt kun en pääse tulemaan kirppikselle, kysynkin, olisiko mitään mahdollisuutta ostaa tuota kuvassa olevaa jakkaraa? Olen ikuisuuden etsinyt tuollaista pianotuoliksi ja aina olen missannut myynnissä olevat, nopeat on syoneet hitaat;)
  T.Eeva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, se on ihan vähän vino tuo jakkara, en tiedä passako pianon eteen sellainen. Yksi jalka on vähän eri asennossa kun muut. Jos et koe sitä haitaksi niin laita minulle s-postia. Osoite näkyy internetversiossa vasemmalla ylhäällä.

   Poista
 4. Katselin myös jakkaraa ja olisin kiinnostunut ostamaan sen pois :)

  VastaaPoista