torstai 21. syyskuuta 2017

Juhlanumerot

Olen jo pitkään palanut halusta päästä käyttämään näitä vanhoja koulujen hiihto-ja muissa kilpailussa käytettyjä kankaisia numerolappuja. Hankin näitä jo aikaa sitten vinon pinon ajatuksella että näistä saisi tehtyä mitä viehättävimmät numeroviirit syntymäpäiväjuhlien koristeluun, ja oikeassapa olin, eri hienot niistä tuli kun ne niittasi peräkkäin puuvillanauhaan ja ripusti kattoon.

Nyt pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön, kun eräs muikea sukulaismukelo valitsi kotimme syntymäpäiväjuhliensa pitopaikaksi ja minä sain itseoikeutetusti vastaavan koristelumestarin pestin ja tottakai silloin laitetaan niin kuin talon tyyliin kuuluu.

Oli myös erittäin nätti tarjoilupöytä, etten sanoisi. Sen laitossa oli useampi sormipari töitä tekemässä ja erilaisilta visualisteilta tuli kyllä huikeaa esillepanoa kerrakseen. Kilvan kävi kehut siinä kyllä. 

Oikein oli onnistuneet pirskeet. Sankari riekkui villinä, vieraat olivat mielissään ja itse olen nyt autuaan väsynyt mutta tyytyväinen siitä että sain touhottaa ja laittaa, koska se on mielestäni ihan yhtä kivaa kun itse juhliminenkin. Seuraavia jo odotellen.

I had these vintage sports number tags I got a while back with the idea to use them as a festive decoration for the next birthday bash coming. When I got asked to host the birthday for my little godson I was more than thrilled. And as you can see the tags look really pretty used this way. Fits my style perfectly.

1 kommentti: