maanantai 11. toukokuuta 2015

Voihan kirnu

Kaikista kivointa on kyllä se, kun löytää omista varastoistaan jotain jonka olemassaoloa ei muistanut, mutta josta tulee hyvin, hyvin iloiseksi. Tämä kirnu löytyi romukaupoilta jo aikaa sitten ja palveli yhden kesän piharuukkuna jonka jälkeen unohtui varaston perälle. Ja nyt kun siivosin varastoa niin sieltä se tulla tupsahti esille ja sopii niin uskomattoman hyvin tuonne kasvihuoneeseen etten meinaa nahoissani pysyä.

Tomaatti tosin on vielä sovituksessa tuossa. Istuttamaan pääsen vasta loppukuusta. Huomatkaa kunka ahne on taas käynyt kasviostoksilla, vaikkei niin pitänyt, vaan piti pidätellä, mutta löydettyäni tuon kirnun tiesin heti että siihen sopisi amppelitomaatti ja oikein iso sellainen. Ja koskapa tiesin mistä niitä jo nyt saa (Keravan vankilan puutarhalta), niin kävin sitten ostelemassa. Ai että minun kanssa. Hirveä hötkyilijä vielä tässäkin iässä.
Found this old churn from my storage. Didn't even remember it was there. Got it years ago. Needles to say it made me very happy. It's so nice to make finds from ones own storage. It looks so good in the greenhouse with the tomato plant. All though I shouldn't have bought the plant yet since it's still a bit cold here in Finland, but I just had to see how the churn looks with one, so I bought it. Now it can enjoy the sunlight in the greenhouse for the day and I'll take it inside the house for the night.

8 kommenttia:

 1. Kylläpä "voihan kirnu" on hyvissä ja taitavissa käsissä :) Aivan loistava ja tärkeä tehtävä hällä on, kertakaikkiaan. Ja palkaksi saat makoista satoa, aivan varmasti :))
  Sari

  VastaaPoista
 2. Tuohan on aivan täydellinen pari! Joku valtaisi yrttirykelmä saattaisi toimia myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli siinä yrttejä silloin kun se oli aiemmin käytössä pari vuotta sitten ja hyvältä näyttivät nekin tosiaan :-)

   Poista
 3. Kiitos kun muistutit vankilan kasvimyynnistä! Pyrin käymään siellä vuosittain, mistään en ole saanut esim. niin hyviä amppeliharsoja kuin sieltä!
  Ja voihan kirnu miten upea laite! Tuosta tuli mieleen että olen jossain nähnyt vastaavan, mutta nyt pitäisi vain kaivaa mielen syövereistä että kenen sukulaisen ylisillä se olikaan.
  Ja loppuun vielä kiitos mahtavasta blogista!! Kaiholla katselen sun upeita kirppislöytöjä, aivan vallan ihania kaikki tyynni.

  VastaaPoista
 4. Ihanan inspiroiva blogi. Olen aivan koukussa.

  T:Tytti

  VastaaPoista