lauantai 9. toukokuuta 2015

Kirppislöytökollaasi

Välillä tulee kirppistellessä oltua ihan hirveän johdonmukainen ja ostettua vain yhteen tyyliin sopivia asioita, niin kuin nyt viimeksi kun mukaan tarttui tällainen kokoelma. Kaikki sointuvat toisiinsa niin kivasti vaikka siinä ostostellessa en asiaan ihan hirveästi huomiota kiinnittänytkään. Jokaiselle esineelle oli joko tarve olemassa tai sitten ihastuin puhtaasti ulkomuotoon, niin kuin tuon vanhan rekisterikyltin kohdalla. Ihan pakko-ostos vaikka elämänsä ehtoopuolella jo selkeästi on. Koristearvolla oli hintaa vitosen ja sehän sopi minun kukkarolleni oikein hyvin. Tuolla on vielä hyvä pesti tiedossa jossain päin kotini seiniä.


Koukkuja ja hakasia tarvitsee aina tässä talossa. On mukavaa kun niitä löytyy valmiiksi patinoituneina, sopivat tyyliin niin paljon paremmin nuo kun juuri pakasta revityt uutuuttaan kiiltelevät. Jollekin tarpeeton oli nyt minulle iso aarre.
Puristin, koukku, puumitta, pieni työntösalpa, vanha peltiastia ja tuollainen lasipurkkiin sopiva kahva olivat myös kivoja ja hyödyllisiä löytöjä. Erityisen iloinen olen tuosta puristimesta, se on ihan toimintakunnossa ja pääsee kyllä heti käyttöön. Tuollaista ei tarvitse pakkiin piilotella vaan sen voi jättää ihan ronskisti esillekin, niin viehättävä se on.

Oikein kiva oli kirppistellä ja kukkarokaan ei keventynyt kuin kaksikymppisen verran koko läjästä. Kyllä nyt taas hetken on kivaa kun on tarvekaluja tarpeisiin ja kaunista roinaa esille panna.

My latest finds from fleamarket make quite nice collage together. I didn't pay any attention on the fact while shopping just noticed it as I got home. Sometimes my design-eye works mysterious ways I think. Anyways every item I bought either already had a need or a place in my house, so I'm quite happy that I didn't just shop cause it was so cheap. This whole collection cost me only 20 euros total. 

11 kommenttia:

 1. Minkälaisia ihmekirppareita teillä päin on..! Ikinä koskan ei täällä päin myydä mitään tuollaista, ja jos onkin joskus kolhuinen emalivati myynnissä niin hinta on melkein kolminumeroinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noita. Jotut älyää että tällaisellakin on arvonsa ja vie myyntiin kirppareille. Toisille nämä ovat puhtaasti jätettä. Onneksi täällä Keski-Uudellamaalla hintataso on vielä suht alhainen tällaiselle antiikille :-)

   Poista
 2. Mulla käy tuo sama jopa kirjastossa. Tietoisesti en etsi mitään tietynvärisiä kirjoja, mutta kotona huomaan, että kirjapinkka on joko yhtä väriä tai sitten muutoin sointuu toisiinsa. Fiilis varmaan vaikuttaa siihen, minkävärisiin selkämyksiin sitä alitajuntaisesti tarttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sitten selkeästi ollut aika ruskea fiilis kun nämä ostelin :-D

   Poista
 3. Hei, erityiset pointsit sulle kirppispostauksista, koska kerrot myös hinnan. Useimmat jättää kertomatta. Mulle tärkeä osa löydöstä on juuri hinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, laitan jatkossakin sitten (paitsi jos olen tuhlannut ihan hirveästi enkä kehtaa myöntää :D )

   Poista
 4. Ihanat löydöt, ruostetta ja patinaa.

  Anu I

  VastaaPoista
 5. Rakastan, rakastan kirpparipostauksia. Aina on kivaa nähdä ja lukea mitä aarteita muut ovat löytäneet. :)

  VastaaPoista
 6. Interesting! I remember these plates. It is a plate on a motorcycle. They were from 1959 to 1982 in the USSR. The letters on the label indicate that this Latvian Soviet Socialist Republic.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for the information. I thought it could be Russian. P.s. Love your blog of old houses (can't understand the writing, but love the pictures)

   Poista
 7. Upeita löytöjä!
  Valoisaa päivää sulle sateesta huolimatta!♥

  VastaaPoista