torstai 7. toukokuuta 2015

Minä ja StyleRoom

Vihdoin saan teille lukijoilleni paljastaa mitä olen täällä viime aikoina jännitellyt. On ollut niin mukavia uusia tuulia ilmassa että on välistä ollut ihan melkein mahdotonta pidätellä sitä iloa ja odotusta että pääsee asiasta julkisesti kertomaan.  Ja tässä se nyt tulee: minusta on  tullut StyleRoom-bloggaaja!

Jos joku teistä ei vielä tiedä mikä StyleRoom on niin kerrottakoon että se on Ruotsista Suomeen reilu vuosi sitten rantautunut sisustusyhteisö, jonne voi kuka tahansa liittya ja ladata sinne kuvia ja keskustella aivan kaikesta sisustukseen liittyvästä, erittäin leppoisassa, mukavassa ja kotoisassa hengessä. Siellä ei arvostella ketään vaan kaikki saavat olla juuri sellaisia kun ovat ja viihtyä muiden samankaltaisten ja erilaisten kesken. Olen itse ollut siellä mukana ihan alusta asti ja tykkään siitä aivan valtavasti.

Ja nyt StyleRoom laajentaa ja toukokuun aikana starttaavat StyleRoom-blogit. Meitä on nyt siellä neljä bloggaajaa. Minä, Tarja's Snowlandin Tarja, Vihreän talon Annika ja Hunajaista-blogin Riikka. Eikä se tähän jää, pysykää kuulolla sillä jatkoa seuraa vielä.

On niin hienoa saada olla mukana tuossa porukassa tekemässä StyleRoomista vielä mukavampaa ja upeampaa paikkaa teille ihan kaikille. Pääsen myös tämän kuvion myötä tekemään paljon enemmän asioita ja ehkä itselleni uusiakin asioita mikä on niin mahtavaa että. Olenkin tässä jo pölyyntynyt aikani paikoillani. Huippukivaa myöskin on että suuri unelmani bloggaamisesta ammattina alkaa ihan oikeasti nyt konkretisoitua. Pystyn tämän ansiosta nyt keskittymään paljon aiempaa enemmän siihen kaikista oleellisimpaan eli tietysti sisustamiseen.

Astun nyt tuon videon myötä myös aika isosti ulos omasta laatikostani, tai siis rintamamiestalostani ja saattapi olla että olen jatkossakin esillä välillä ihan omana itsenäni, enkä vain kasvottomana bloggaajana täällä ruudun takana. Ja huolestuneille tiedoksi tämä bloggaamiseni ei muutu tästä yhtään miksikään, vaikka ulkoasuun pian pieniä muutoksia tuleekin. Pysyn ihan tässä paikallani ja ihan samanlaisena kuin aina ennenkin vaikka silloin tällöin tulen tekemäänkin jotain muuta. Oma tyyli on ja pysyy.

Pistän tähän loppuun vielä videot  noista muista ihan huipuista bloggaajakollegoistani StyleRoomissa, niin voitte käydä kurkkimassa heitäkin elävässä kuvassa.

EDIT: I seemed to have been so exited writing this post that I totally forgot to add the little English translation to it, so here it comes.
I have begun a collaboration with StyleRoom Finland and will be one of four bloggers that will write under the StyleRoom name. My blog will stay the same and on it's current location.
These videos were made to promote us bloggers. 


20 kommenttia:

 1. Kuullostaapa kivalta. Tärkeintä on että pysyt sinä ihanana ja innovatiivisena dgsisutusmanian Mariana jonka juttuja aina innolla odotan ja luen. Onnea uudelle uralle!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, hurjasti onnea, teitä on kasassa loistava porukka <3

  VastaaPoista
 3. IHAN MAHTAVAA! onnea, oikean tyypin sinne ottaneet!!! T. Susi

  VastaaPoista
 4. Onnea Maria iso sylillinen, upea uutinen. Ja tosi hieno video :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hieno, kaikista tuli tosi hienot videot kyllä :-)

   Poista
 5. Mulle tuli ihan hassu fiilis tuosta videosta. Mietin vaan että hyvin sovitte toisillenne, sinä ja kotisi. Hyvällä tavalla siis. :)

  VastaaPoista
 6. Sydämelliset onnittelut!!!!!!! Olet todellakin tämän ansainnut. Suosikkiblogini jo monta vuotta.

  VastaaPoista
 7. Olipas ihana nähdä videot teiltä sekä vihreästä talosta, suosikkeja olette kumpikin....mahtava juttu.Talot heräsivät henkiin, kun näki asukaat puuhailemassa niissä. Onnea :) Todellakin oikeita koteja ja ihmisiä.

  VastaaPoista
 8. Tosi kivalta kuulostaa. Tuossa päivänä eräänä kuvia style roomiin ladatessa mietinkin kuka blogia kirjoittaa. =) Onnea uudelle uralle.

  VastaaPoista
 9. Maria, ihan mahtavaa. Olen edelleen aivan liekeissä, kuten sinäkin. Tästä tulee hyvä juttu :)!

  VastaaPoista