perjantai 22. toukokuuta 2015

Aikaa ja rottinkia

Tämä on nyt yhtä pihaa ja kasvihuonetta tämä blogini täynnään tähän aikaan vuodesta, mutta minkäs teet kun aihe on niin ajankohtainen ja liki sydäntä.

Huomasin että kasvihuoneeni palvelee itseasiassa kolmessa eri tehtävässä. Se on yhtaikaa sekä varasto, huvimaja että kasvihuone. Melkoisen monikäyttöinen tila siis. Pieni kun mikä mutta niin kovin mukava. Hankin sinne kivan vanhan korituolin istuimeksi jossa on leppoisa hengailla ja katsella kun kaikki kasvaa. Toinenkin korituoli olisi kiva, mutta en ole varma mahtuuko tuonne. En halua että tila on liian täyteen tungettu, joten nyt toisena istuimena palvelee huomaamattomamman kokoinen musta vanha työtuoli. Joku pieni pöytä tuonne vielä tarvitsisi löytää, sellainen johon laskea kahvikupposensa unelmoinnin lomassa.

Kellokin laitettiin seinälle. Olin sen ostellut jo kuukausia sitten kirppikseltä parilla eurolla ja nyt se sai uuden koneiston ja paikan pihapiirin ajannäyttäjänä. Täytyy se kuitenkin välillä tietää mikä aika päivästä on menossa pihallakin.

Siinä on pihapiirini lempipaikka just nyt. Kompaktisti kokoon puristettu kesäkeittiö, ruokailutila, kasvi- ja huvihuone hengailuun. Turha kai sanoakaan että vietän tuolla kaiken aurinkoisen vapaa-aikani.

I just noticed I've been posting lately almost only from my yard and garden. I hope it's not getting boring for you, but It's the season right now and I spend all my spare time outside. It's my favorite place to sit in the greenhouse in that new old wicker chair and dream and plan things I'm going to grow there.  The vintage CCCP made clock on the wall telling me the time that tends to fly while being there.

6 kommenttia:

 1. Ihana on hengailupaikkasi. Värimaailma niin minun makuuni!

  VastaaPoista
 2. En laisinkaan ihmettele että tuolla viihdyt...kerrassaan I H A N A!!!
  Sari

  VastaaPoista
 3. On se huikee... Ihana!
  Kiitokset taas ahkerasta postailusta upeine kuvineen. Käyn päivittäin kurkkimassa sivuillasi.
  Innostit upeilla löydöilläsi lähtemään kirpparikierroksellekin...
  Hyvää kesää!
  T: Kirsi Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että innostin kirppareille. Hyvää kesää myös sinulle :-)

   Poista
 4. Moi :)
  On kyllä persoonallisen näköinen kasvari. Kasvihuoneissa on mahtava tunnelma :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
 5. Vaan olipa livenäkin aika hengästyttävän ihana kokonaisuus! Kiitos vielä kivasta päivästä - uusiks any time ;)

  VastaaPoista