keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ja taas uusia löytöjä

Kun ystävä ehdottaa minulle kirppistelypäivää Hämeenlinnassa niin minähän en semmoisesta kieltäydy. Olemme tässä viime vuosina ystävystyneet tuon Parolan aseman Katjan kanssa oikein kunnolla ja teemme aina muutaman kuukauden välein yhdessä kirppistelyturneen joko Hämeessä tai täällä etelässä. 

Olemme aivan lyömätön löytövaljakko kun yhdessä liikumme ja jostain syystä myös hyvin onnekas sellainen ja nyt viime viikolla tekemämme kierros ei ollut tästä poikkeus. Kuvassa nimittäin minun löytösaaliini johon kokonaisuutena upposi rahaa noin 70 euroa. Tästä voinette päätellä että kovin paljoa en tuosta superherkullisesta laatikostosta joutunut pulittamaan. Kallein ostos tässä läjässä on tuo etualan musta lamppu joka maksoi 30 euroa.

Tuo lipasto oli oikein kaivattu löytö. Poika tarvitsi huoneeseensa kipeästi säilytystilaa kalastustarvikkeilleen ja tähän ne saa järjesteltyä paremmin kuin hyvin. Pientä entraustahan tämä toki vielä vaatii tuo värimaailma kun ei ihan tuollaisenaan oikein sytytä. Mustaksi ajattelin maalata ja kumipyörät rykäistä alle niin johan on.

Laatikoston päällä on kiva vanha keittiölokerikon runko johon ajattelin kokeilla metsästää ne lasilaatikot. Kaksi pikkuista minulla jo ennestään oli kokoelman aluksi. Voi olla että on loppuelämän projekti tällainen, niitä isompia laatikoita kun niin vähän liikkuu, mutta luulisin että tällä hyvin treenatulla kirppisnenällläni saattaisin vaikka joskus onnistuakin.

Vanhat työkalut taas ovat ihan puhtaasti esteettisin syin ostetut. Nuo ovat kaikki aivan käyttökuntoisia kaluja ja näillä toivottavasti saan tulevat rakenteluprojektit näyttämään myös keskeneräisinä kivoilta. (Jos niistä saisi vaikka niitä kuviakin joskus.)

Tämä lamppu oli kyllä hauska löytö, olin nimittäin bongannut tämän Hämeenlinnan suurkirpparilla jo kuukausia sitten, mutta pidin hintaa (30e) kalliina ja jätin ostamatta. Nyt tässä pari kuukautta sitten kun pohdin tulevia kasvivaloja ensi talvelle muistelin tätä lamppua ja päätin jo silloin että ostan sen pois jos se siellä vielä on ja kuinka ollakaan siellähän se. Ihme tuuri tuokin, mutta hyvä sellainen. Yleensä tällaiset kyllä häviävät varsin nopeasti.

Loput ostoksistani, laatikot, koristeet ja vanha öljykannu päätyvät varmasti käyttöön kaikki vaikka ostelinkin ne vähän asenteella "kun halvalla sain".  Monasti lähtee mopo käsistä kirppiksillä ja sitä ostelee ihan vain ostelun riemusta, mutta onneksi osaan pistää itselleni turhat tehokkaasti kiertoon jos vaikka se mopo keulii ihan liian ylös. Nyt tuntuu ettei keulinut, sopivasti suditti vain.

My latest fleamarket finds from Hämeenlinna. I've become good friends with Katja from the blog Parolan asema and together we make a super team making good finds. For some reason two sets of  like minded eyes see so much more than just one. 
This whole pile of goodies cost me only about 70 euros total. That set of drawers was so ridiculously cheap I cant even tell you. The most expensive item in this pile was that black hanging lamp, 30 euros. 

I'm so pleased of these finds I almost have a shopping hangover but I know every item will find it's place around here for sure. 

17 kommenttia:

 1. Vau, vau ja vau! Tuo lokerikko on tosiaan herkku ja mikä löytö! Katellisena ihailen - pitääkin lähteä kirpparikierrokselle. :)

  VastaaPoista
 2. Komeat on löydöt taas, varsinkin tuo lamppu! Välillä kyllä itselläkin mopo keulii liikaa kirppiksillä, mutta aina tarpeettomat saa kiertoon. Siis jos vaan jaksaa luopua. Tuota hamsterinkin vikaa kun on.

  VastaaPoista
 3. Wow, mitä löytöjä!!!

  VastaaPoista
 4. Siis ihan törkeen hienoja löytöjä!!
  Ja onnea lasilaatikoiden etsintään!

  VastaaPoista
 5. Moikka, aivan törkeen makee lipasto. Hyviä löytöjä myös nuo työkalut. Onnittelut!

  VastaaPoista
 6. hieno löytösaalis....varsinkin tuo laatikosto on ihana!!

  VastaaPoista
 7. Hienoja! Onko sulle FB:ssä tuttu ryhmä "pelastetaan vanhat tavarat"? Muistaakseni just viikko pari sitten siellä joku tarjosi lasilokeroita/laatikoita! Onnea etsintään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu ryhmä on "Pelastetaan vanhat talot" tuollaista tavararyhmää en Facebookista löytänyt...

   Poista
 8. Oi,mitä aarteita olet halvalla löytänyt...tuo laatikosto muistuttaa kovasti omaani,jonka myös kirpulta löysin ...uskollisesti nyt keittiössä palvelee.

  VastaaPoista
 9. Hämeenlinnan suurkirppiksellä on tullut käytyä, onko sinulla tietoa muista hyvistä kirpputoreista siellä, josko suuntaisi kesäretkelle hämppilän kirppareille. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vilkuilepa tuota Parolan aseman blogia. Katja on tässä lähiaikoina tekemässä tuosta retkestämme kuvallisen postauksen jossa esittelee kaikki nuo kirpputorit joissa kävimme.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, täytyypäs odotella koska facebook vinkkaa taas parolan päivityksistä. =)

   Poista
  3. Ei ole vielä näkynyt päivitystä Parolan Aseman sivuilla... =( Oltaisiin kohta jo lähdössä kaverin kanssa kirpparikierrokselle joten hyvät kirppari vinkit kelpaisi ;)

   Poista
  4. No voi sen tähren. Omia suosikkejani ovat Suurkirpputori, Kantolan kammari, Hämeentien kirppis, SA-kauppa, Wanajan Löytö- & kirppis ja mitähän niitä vielä olikaan. Tuosta linkistä löytyy osoitetietoja ym. http://www.kirppikset.info/paikkakunta/h%C3%A4meenlinna/

   Poista
  5. KIITOS PALJON!! <3 Tuossahan onkin hetkeksi kierrettävää! Oikein ihanaa kesän jatkoa sinulle ja toivotaan näiden kelienkin edes hieman parantuvan! :)

   Poista