torstai 14. toukokuuta 2015

Hyllyhulluus

Ja siellä se nyt on, palvelee tehtävässään mitä parhaiten ja näyttää silmiini juuri sellaiselta kun pitääkin, ellei jopa ehkä vähän hienommaltakin. Tavaratkin sujahtivat paikoilleen ilman sen kummempia mallailuja. Upeaa on se että nyt kaikelle irtaimelle on oma paikka eikä tarvitse aina olla siirtelemässä pois tieltä kun tunnelmaa tai ruukkua haluaa vaihtaa. Upealta näyttää myös tuo keittiössäni viikkokausia liian kuivassa kitunut kevätmessuilta ostamani muratti joka vihdoin pääsi sinne minne se alunperin oli ostettukin. Vihreys toimii tuossa tilassa vaan niin hyvin.

Olen tästä hyllystä niin liekeissä että työn alla on jo toinenkin. Autotalliin tarvitaan myös säilytystilaa. Ihan täsmälleen samanmoista en sinne tee, värimaailman pitää olla vähän tiukempi; mustaa ja kontrastia. Onneksi hamstrasin noita jalkoja vähän enemmän kun yhteen hyllyyn. Arvasin että ahneus iskee jos suunnitelma onnistuu ja niinhän siinä (taas) kävi.

The shelf is in the green house. It looks like it has always been there. I had no difficulty arranging the things on it, everything found it's place on the first try. I love it so much. It looks so industrial and shabby and fits the space perfectly. Luckily I bought more than one set of those vintage legs, since now I'm already begun to build a shelving unit to the garage too. It will be a little bit different from this one, but I just know it'll be as awesome too.

2 kommenttia: