lauantai 17. tammikuuta 2015

Puolivälissä

No nyt alkaa jo näyttää paremmalta. Vanha kyläkaupan tiski on ryhdissään. Uusi maalipinta ei kyllä ehkä pysy kiinni niin hyvin kun toivoin koskapa tein (taas kerran) pohjatyöt hieman huitasten, mutta ei se haittaa, kesällä voi sitten hioa ja maalailla uudestaan niiltä osin kun tarvis vaatii. Pääasia että nyt näyttää kivalta ja sitähän tuo tekee.

Jostain kumman syystä ajottuu minulla aina nämä rekenteluhommat aikoihin jolloin puutavaraliikkeet eivät ole auki. Nytkin olisi tarvis ostella vaikka ja mitä niin maanantaihin joutuu odottelmaan. No, askartelen pari päivää niistä mitä on ja onpahan ainakin aikaa mietiskellä ja suunnitella tuota tulevaa yläosaa tarkemmin.

The vintage set of drawers is now fixed and painted. It turned out quite nice. It's sturdy and all the drawers work, some of them are tight but they work and that I like. I also like the new color on it. The slightly yellowish tone of grey is perfect for this vintage beauty.

4 kommenttia:

 1. Hei, tuo on kyllä upeen näköinen vetimineen kaikkineen. Ja sama juttu rahikaisella, lauantaina saa mennä tukka putkella että ehtii ostaa niin paljon ruuveja ja muttereita että pärjää viikonlopun yli :))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo laatikoston väri...jotenkin niin ryhdikäs, maskuliininen, hyvällä tavalla♡

  VastaaPoista
 3. Juuri tuollaisen tarvisin :) Kaunis ja kätevä.

  VastaaPoista
 4. Kiva huomata, että on muitakin sinne päin-tekijöitä! ;) Hyvältä näyttää! Hiomasienestä on tullut minun paras ystävä. Tosin jos maalipinta täytyy saada kokonaan pois, ei se auta :D

  VastaaPoista