keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ja juuri kun pääsin sanomasta

Kotini oli esillä myös Hollantilaisessa 101 Woonideeën -lehdessä viime joulukuun numerossa (2014). Se on kuvattu samaan aikaan kun tämä viimeksi esittelemäni Grand Designs.  Kuvaajana Krista Keltanen ja stylisti / sisustustoimittaja Wilma Custers
Sain lehden käsiini vasta nyt, (kiitos Ulla Joensuusta!) ja olipa iloinen yllätys kuinka hienosti juttu on taitettu ja esitelty. Harmi vain en ymmärrä sanaakaan tuosta tekstistä, mutta jos ulkoasuun on uskominen on tekstikin varmasti hieno ja mairitteleva. Erityisesti tykkään noista osioista missä neuvotaan kuinka saada sama tyyli omaankin kotiin. Semmoinen imartelee kovasti.
Ja hassua on miten hiukseni ovat noissa kuvissa ihan lyhyet. Olin unohtanut että pari vuotta sitten pätkäisin kutrini. Nythän nuo ovat taas pitkät. Ja poikakin näyttää kuvissa niin nuorelta vielä.


Tässä eivät olleet jutun kaikki kuvat. En ikinä ilkiä ihan kaikkea tänne laittaa kun lehtikin on vielä niin tuore. Mutta kiva juttu kaiken kaikkiaan ja mukava  olla esillä koteineen tuossakin julkaisussa ja maanosassa.

My house was also featured in 101 Woonideeën magazine in Holland. It was shot at the same time with the same makers as the feature in Grand Designs I showed you a couple of days ago. 
I like this feature a lot even though I cannot understan a word of it. The photos are presented really well and it has a warm and cosy feel to it. 

9 kommenttia:

 1. Vau! Mistähän tuon lehden voi saada itselleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kun tietäisin. Koitin itsekin metsästellä tuloksetta lähimmistä tietämistäni lehtipisteistä. Onneksi eräs kiva lukijani lähetti minulle tämän kappaleen.

   Poista
 2. Hienoa! Ei taida kovin monia koteja Suomesta olla esillä samalla lailla. Upea juttu!

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Naputtele tekstit googlekääntäjään :)

  VastaaPoista
 4. Pakko mainita, tänään haetutin miehellä tuota siniharmaata maalia samaa sävyä kuin mikä teillä on, paikallisesta Prismasta (Seinäjoelta), niin myyjä oli todennut että tätä nimenomaista sävyä on myyty paljon viime aikoina... Tuskin on sattumaa, veikkaan että muutkin ovat napanneet sävyn tästä blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen siniharmaan värikoodi onkin kyllä kautta aikain eniten kysytty asia tässä blogissa :)

   Poista
 5. Olen joskus pyytänyt tuliaiseksi tuota lehteä, kun joku on käynyt Hollannissa, mutta koskaan en ole törmännyt lehteen hyvässäkään lehtipisteessä, jonkun toisen maan vastaava lehti aina hämää otsikollaan, mutta ei se olekaan tuo.

  VastaaPoista