tiistai 20. tammikuuta 2015

Niinhän siinä sitten kävi

Nukkekodin piilotuskaappi alkaa valmistua. Menin siitä missä aita on matalin enkä ruvennut tuohon mitään turhuuksia, kuten takaseinää tekemään. Suurin osa materiaaleistakin löytyi ihan omasta autotallista. Ei sen tarvitse niin hieno sisältä olla, pääasia että ulkoapäin näyttää asialliselta ja täyttää tehtävänsä. Aika massiivinenhan tuosta tulee, mutta tilaahan tuossa nurkassa riittää niin että miksipäs ei tulisi. Huvittaa että joka huoneessa alan lähestyä kattoa kalusteineni. Ihan selkeästi kaipaan korkeuden tunnetta huoneisiin lisää.

Tässä kaappia askarrellessa alkoi mielessä myös kypsyä ajatus nukkekodin uusimisesta ja siihenhän se sitten lopulta johti, että eilen tilasin uuteen mökkiin vanerit. Miksi suotta laittaa se vanha tuonne rikkonaisena kun sinne voi tehdä kokonaan uuden ja vielä hienomman talon. Toivotaan vaan etten nyt haukannut liian isoa palaa, semmoista taloa kun saa aika tovin askarrella jos hienoa meinaa...

The cabinet to hide the dollhouse is coming along nicely. And as I was thinking of tearing the old house apart I suddenly decided to make a whole new house to fit this cabinet. It's much better to do so, it'll be perfect with a nicely fitted, whole dollhouse instead of a broken one. I might even get my inspiration back to start playing with it again.

6 kommenttia:

 1. Ilmottele jos tarviit lisää kalusteita. Täältä löytys ainakin pari tuolia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalusteet minulla onneks on kaikki, kiitos vaan tarjouksesta :-)

   Poista
 2. Tullee hieno :) katoppas parolan aseman sytyke-vinkki!
  JennyN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tiesin nuo jo, kun Katja ne minulle taannoin esitteni ;-) Loistavaa lattiamateriaalia nukkekotiin.

   Poista
 3. Oi, oi, oi, oi...siellähän rupee nousemaan komia talo pystyyn...tykkään♡

  VastaaPoista
 4. Hei! Ihan huippu juttu! Uudistettu nukkekoti tulossa! Wow! Odottelen lisää päivityksiä!
  :)

  Ps. Ne sytykkeet on tosi käteviä :)

  VastaaPoista