perjantai 23. tammikuuta 2015

Sovittelua ja suunnittelua

No nyt on nukkekodin runko osapuilleen kasassa ja oli aika sovittaa sitä kaappiin sisälle. Samalla oli hyvä aloittaa suunnittelu siitä miten ja mihin mikäkin talossa sitten tulee. Se on kyllä kiva tehdä tuo näin että ensin katsoo kalusteiden kanssa minne ovet ja ikkunat olisi paras laittaa ja sitten vasta päättää huonejaon ynnä muun. Tästä tulee niin paljon kivampi talo kun edellisestä ikinä.

Mutta nyt täytyy ensin keskittyä tekemään tuo kaappi loppuun. Toinen ovi odottaa vielä ripustamistaan ja maalatakin pitää sisäpuolet ennen kuin valmiiksi voi sanoa. Sitten ehkä keskityn hetkeksi johonkin ihan muuhun ettei tuo nukkekotiharrastus vie minua nyt ihan kokonaan.

The new barbiehouse is been fitted to it's place. Looks nice and snug. It's so much fun to try out differend floorplans before there is any doors or windows cutted. This way the result should be as perfect as can be. Now I just need to finish the cabinet first before this hobby completely takes over me again.

12 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että kirjoitat tästä upeasta nukkekodista! Ihailen suunnattomasti idearikkauttasi toteuttaa noita nukkiksen huonekaluja ja tavaroita. Muutaman vinkin aiemmista nukkekotipostauksista vien kyllä omaankin nukkikseeni ;)

  VastaaPoista
 2. Tulee upea!
  Ikkunoiden kanssa varmasti ihan huippu!

  VastaaPoista
 3. Ihailen sitä kuinka aikaansaava olet! Ja nukkekodista tulee varmaankin upea!

  VastaaPoista
 4. Voi että miten hurjan taitava sie oot :) Ihailen tuota siun aikaansaapaa tarmokkuutta..kerrassaan upea nukkekotiluomus!!!
  Sari

  VastaaPoista
 5. Mielettömän kiva blogi sulla! Ideoita pursuaa ja aikaansaannoksia on kutkuttavaa seurailla! Pidän

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kehuista :-) Vähän nyt itseäni jännittää kuinka nopsaan tuosta vanerikopista oikea nukketalo tulee.

  VastaaPoista
 7. Minusta tuo nukkekotilaisten elämä näyttää just nyt todella realistiselta; tammikuun loppuun mennessä piti päästä uuteen kotiin muuttamaan, mutta remontti on vielä täysin kesken! Miten perhesuhteet säilyy työmaan keskellä? Päästäänkö sopuun tapeteista? Ukkokin vaan istua röhnöttää nojatuolissaan vaikka K-Rautaan piti lähtee! Joo joo, ihan kohta. Kai sitä nyt hetken saa jalkojaan lepuuttaa, kamat on sentään jo sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kaiken tuon kaaoksen keskellä vaimo suunnittelee jo uuden sohvakaluston hankkimista... :-D

   Poista