torstai 8. tammikuuta 2015

Ja taas se on lehdessä

Brittilaaksossa myynnissä olevassa Grand Designs -lehdessä on Tammikuun 2015 numerossaan oikein mielenkiintoinen juttu eräästä suomalaisesta rintamamiestalosta ja sen sisustuksesta.

Tulee kertakaikkisen mukava fiilis kun saa esitellä tätä maamme yleisintä talotyyppiä myös Suomen rajojen ulkopuolelle, sisustustyylistäni nyt puhumattakaan. Mukavia tuttavuuksia olivat myös jutun tehneet stylisti ja sisustustoimittaja Wilma Custers sekä kuvaajana ihana Krista Keltanen

Juttu on tehty jo talvella 2013 joten paljon on tuostakin muuttunut, talon väritys nyt ihan vastikään (olin jo ehtinyt unohtaa tuon keltaisen), mutta muutama kohta on säilynyt melkein entisellään. Asukkaatkaan eivät ole vanhentuneet sitten yhtään.

Näitä on kyllä ollut niin ilo antaa tehdä. On niin huippua kun tämä taloni ja sen sisutus jaksaa kiinnostaa myös toimittajia.

The January 2015 issue of Grand Designs Magazine has a feature of my house in it. The photos were taken by Krista Keltanen and the words and styling By Wilma Custers.

12 kommenttia:

 1. Oo, enpä tiennytkään, että Grand Designsilla on oma lehti! Se on mun ja mieheni ehdoton lempiohjelma. Mahtavaa, että pääsitte mukaan!

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Mä en edes tiennyt Grand Design -lehdestä. Olis varmaan mun lempilehti :)

  VastaaPoista
 3. Teillä onkin niin kaunis koti että sitä kyllä passaa esitellä. Suomen rajojen ulkopuolellakin...

  VastaaPoista
 4. Ihan huippua! Ihan on ansiosta teidän talo tuolla!! :)

  VastaaPoista
 5. En osaisi kuvitella itseäni muualle kuin tänne meidän vanhaan rintsikkaan jota ollaan itse korjailtu. Moni kun taas ei millään näihin pieniin sokkeloisiin taloihin muuttaisi. Rintsikoissa asuukin tunne ja tunnelmaihmisiä :). Hienoa kun talonne on päässyt kansainväliseen lehteen.

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että suomalaisia koteja esitellään maailmalla ja mikäs sen parempi kohde kuin teidän pirtti! ;) Hienoja otoksia.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut upeasta jutusta!!! :)

  VastaaPoista
 8. minäkään en tiennyt lehdestä.. hieno homma saada näkyvyyttä ulkomaille !

  VastaaPoista