maanantai 27. lokakuuta 2014

Viisi väriä: vihreä

Maire, Kettukarkki blogista napsautti minulle värihaasteen jossa viitenä eri päivänä postataan viidestä eri väristä joita sisustuskesta löytyy.

Olen yleensä maailman huonoin näissä blogihaasteissa, yksinkertaisesti siitä syystä että tuppaan unohtamaan ne jos en heti ota asiakseni aiheesta postata  (muutamakin haaste mennyt ihan ohi tällä metodilla, pahoittelut haastajille). Lisäksi jossain vaiheessa vastustin kovasti kaikkia haasteita enkä halunnut niihin osallistua (en edes muista miksi). Nykyään olen paljon joustavampi ja osallistun ihan mielelläni, jos siis tykkään haasteesta ja suinkin muistan :D

Tästä siis lähtee värihaaste. Ensimmäiseksi väriksi valikoin vihreän, koska jo nyt sitä on luonnossa niin kovin ikävä.

Meillä vihreää löytyy joka huoneesta viherkasvien muodossa, joko aitoina tai sitten vain kuvina seinällä. Keittiössä on lisäksi muutama tätini nuorena tyttönä maalaama posliinitaulu joissa vihreä on iloisen kirkasta vaikka normaalisti noin piukkoja värejä sisustuksessani karsastankin. 

Tykkään ihan ylipaljon tällaisesta hieman kuolleen värisestä vihreästä jota on olohuoneen luurankojulisteessa ja lapsen huoneen seinämaalissa. Joku voisi ehkä kutsua tuota kauniimmallakin nimellä niinkuin vaikka harmaanvihreä, mutta nimestä viis, ihana väri minun mielestäni. Sopii tyyliimme kuin nakutettu isompinakin pintoina ja toimii hyvin muidenkin vihreiden sävyjen kanssa.

Timakampaa vihreää löytyy myös muutamista astioista. Nämä ovat enemmän käytössä kesäaikaan koska talvella ovat pikkuisen liian pirteät likaisemmasta värimaailmasta pitävään makuuni.

Tässä siis ensimmäinen väripostaus ja tähän haasteeseen kuuluu että pistän tämän myös eteenpäin. Aika monellahan tämä on jo kiertänyt, mutta kokeillaan josko Tarja's Snowlandin Tarjalle tämä ei vielä olisi ennättänyt. 

Got invited to a blog challenge, where one must do five differend posts of five differend colors in ones house. I started with green. I love green and do have it in every room, mostly in plant form or pictures of them. The other greens I love are the slightly dead tones in the skeleton poster and my son's room.

7 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta :)! Laitanpas heti hautumaan värit ja ideat.

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat noi valaisimet! :) Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
 3. Voi morjensta taas noita sun kuvia! Niin ihanaa ja rouheaa, ihan minun makuuni :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan elinvoimaisen näköinen kultaköynnös sinulla! Viherkasvit tuovat kyllä elämää ja tunnelmaa kotiin. Tykkään myös tuosta trofeesta todella paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en tajua miksi mutta kultaköynnökset viihtyvät täällä tosi hyvin. :-)

   Poista