torstai 30. lokakuuta 2014

Viisi väriä: punainen

Värihaasteen toiseksi väriksi valitsin punaisen. En siksi että se olisi mitenkään erityisen lemppari vaan siksi että se ei ole niin kovin yleinen väri kodissamme. Sitä löytyy oikeastaan vaan aika pieninä annoksina ja tavaroissa jotka ovat taloon tulleet muiden syiden kun värinsä vuoksi. Ei sillä ettenkö pitäisi punaisesta, se vaan on vähän liian ärtsy väri käytettäväksi täällä kovin isosti.

Ensimmäisen kuvan sammuttimia minulla on kaksin kappalein. Näissä viehättää tuo tunnelma ja muoto. Kovasti ovat herättäneet huomiotakin kun moni luulee että noitako käytämme jos tulipalo sattuu (emme käytä, koristeina ovat vain. Oikeat, toimivat sammuttimet löytyy myös).

Toisen kuvan Sarviksen pyykkikori on oikeastaan siskon. Hän sen jostain syystä vuosia sitten nurkkiini unhoitti ja se on ollut minulla ahkerassa käytössä siitä asti. Muodoltaan ja käytettävyydeltään ihan paras kaikista mitä olen koskaan kokeillut. 
Hyllyllä oleva radio taas on heräteostos vuosien takaa. Toimi ei, mutta nätti on.

Alimman kuvan Pepsilaatikko taas on hankittu ihan varta vasten somisteeksi. Oikein etsimällä etsitty. Oikeastaan etsin silloin aikanaan Cocislaatikkoa, mutta sellaisen puuttuessa tyydyin Pepsiin ja hyvä niin, harvinaisempi on melkein tämä.

On sitä punaista talossa muuallakin, mutta tähän postaukseen valikoin juuri nämä (osin myös siitä syystä että oli jo niin pimeä ettei voinut kuvata muualla kuin keittiössä).

The second color for the color challenge is red. I don't have large amounts of it in my house. It appears mostly in the kitchen in some vintage items I treasure like the old fire extinguisher, laundry basket, radio and a Pepsi crate.

2 kommenttia:

  1. Kivat punaiset väripilkut teillä. Hippusena maustaa mukavasti.

    VastaaPoista
  2. Oih...pyykkikori!! Lapsuus tuli mieleen, meillä oli juuri samanlainen. Kori oli mitä parhaimmillaan käytössäni käännettynä nurinpäin ja lapsen mielikuvituksella se muuttui ratsuksi ja kovaa mentiin. Keikkui sopivasti, niin että saatoin kuvitella laukkaavani hurjaa vauhtia liinakkoni kanssa :D Kivoja pieniä punaisia pilkahduksia!

    VastaaPoista