tiistai 14. lokakuuta 2014

Makuuhuone lokakuussa

Makuuhuoneessa alkoi taas tuntua pieneltä ja ahtaalta ja koskapa mitään ei oikein voinut tehdä niin jotain piti silti tehdä. Seinällä aiemmin olleet rapuaiheinen opetustaulu ja erilainen tupakointikieltokyltti saivat huutia ja pistin  tilalle vähän kontrastia. 

Kello, vanhat junavaunun numerot sekä rekisterikilvet  ja männä viikolla piirustelemani luurangon pää muodostivat ihan kivan kollaasin tuollaisenaan vaikka alunperin ajattelin sitä hieman laajentaa. Hetken kuitenkin kun tuijotin niin silmä tottui enkä sitten lisännyt siihen enempää. Se on aika kivan nuorekas noin.

Vanha tupakoinnin kieltävä kyltti on periaatteessa ihan sama aihe kun paikalla sängyn päädyssä ennenkin oli. Tämä kyltti vain on väreiltään vähän "raikkaampi" kun edeltäjänsä ja sopii tuohon paremmin.

Mielestäni pieni muutos toimii oikein hyvin. Huoneesta tuli taas raikkaampi ja kivammat on nuo kovemmat kontrastitkin näin pimeään päin mentäessä. 

As usual I got tired of my bedroom and changed it a little. I seem to do so every once in a while when I get frustrated of the small space. This time I took away the old educational board and replaced it with this small collage of things. I think it works. Makes the room look a little younger. I also swapped the sign on the wall behind the bed to a more better toned one.

1 kommentti:

  1. Tosi kiva näin! Aivan ihana huone!
    Valoisaa keskiviikkoa sulle :D

    VastaaPoista