tiistai 28. lokakuuta 2014

Lehtipisteissä nyt

Minusta se on aina mukavaa kun joku haluaa tehdä kodistamme juttua printtimediaan. Se on jotenkin niin hienoa nähdä oma kotinsa lehden tai kirjan sivuille painettuna. Muutamassakin eri julkaisusa tässä vuosien varrella tullut kotimme kanssa keekoiltua ja aina se vaan on yhtä hykerryttävää saada uunituore painos käteensä.

Nyt oli vuorossa KIDD.O lehti ja sen lastenhuone teemasivut. Ystäväni superhuippukuvaaja Mikko Rasila otti kuvat ja Anki Lahtinen kirjaili tekstit. Minä siivosin huoneen ja tarjosin kahvit ja punajuuripastat. Lapsi poseerasi ylpeänä karvaisten perheenjäsentemme kanssa. Huippua. 

It's so much fun to get my house or parts of it to the print media. This time it was for the KIDD.O magazine. My frient, the oh-so-talented Mikko Rasila took the photos and text is by Anki Lahtinen

7 kommenttia:

 1. Hienoa! Ja uusi lehtikin!
  Mistä julkaisuista voisin pongata aiempia kuvia, olisi kiva palata niihinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuosta huoneesta aiempia kuvia? Niitä löytyy tuosta tämän blogisivun oikeasta reunasta linkkilistasta otsikolla Lapsen huone :-)
   Vai tarkoititko aiempia lehtijuttuja kodistani?

   Poista
 2. Aiempia lehtijuttuja lähinnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Tossa "julkaisut joissa mukana" linkissä on yhdestä kirjasta ja parin lehden kannet. Lehdistä kotini on ollut esillä Koti ja Keittiössä 1-2/ 2010, Kodin kuvalehdessä 1/ 2012 ja Unelmien Talo & Koti lehdessä 11/ 2013. Lisäksi on tulossa juttu pariin ulkomaiseen lehteen 101 Wohnideen ilmeisesti nyt jouluna ja Grand Designs UK josta en tiedä tarkasti milloin. :-)

   Poista
  2. Kiitos :) Kuinka ollakaan tuo Talo & Koti löytyi minulta! Ihanat kuvat ja niin ajankohtainen nyt just!
   Kirjaa ei sit Piki:stä ( kirjasto ) tietenkään löydy, mutta ehkä myöhemmin saan sen käsiini.

   Kiitos taas inspiraatiosta!

   Poista
  3. Ihan pakko vielä kertoa, että kävin Lontoossa Waterstones-kirjakaupassa ja sieltä poimin kirjan matkaan.. saan lukea vasta jouluna :)

   Poista