keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Yhteensopivat ostokset

Lupasin kertoa teille enemmän viimepäivien tapahtumista tekemistäni ostoksista ja tässä otos numero yksi. Habitaresta, Roomagen osastolta löysin itselleni tällaisen hienon vanhan rappukäytävän ilmoitustaulun. Tämä on siis sellainen johon voi lasin väliin laittaa tärkeitä asioita. Ihastuin tuohon välittömästi ja koskapa hinta oli edukas ei tarvinnut edes kahdesti miettiä.

Ja kun sitten Sisustusbloggaajien kirpputorilta löytyi Parolan aseman pöydästä nämä superhienot flanellograafikirjaimet tiesin että nyt se ilmoitustaulu löysi tarkoituksensa.

Ja se ei haittaa ettei ilmoitustaulu ole ihan sitä materiaalia missä nuo kirjaimet itsekseen pysyvät, lasi pitää ne kyllä paikoillaan. Tyyli on tärkein ja se on nyt kohdillaan. 

Nyt voin vaihdella sisustustauluni sanomaa aina fiiliksen mukaan tai vaikka välittää sen kautta tärkeitä viestejä perheelle. Koirat ainakin ovat hyvin mielissään tästä lauseesta, tosin ihmettelevät miksi vain toiselle karkki. No, paketissa ei ollut kuin kolme i-kirjainta. Täytyy leikata niitä jostain lisää ensin niin saadaan hurtat monikkoon.

Heres some of my finds from Habitare and the Interior bloggers fleamarket.
The vintage bulletin board is from Roomage and the vintage flanellograf letters I got from Parolan asema -blog. I like it when I buy something fun and then find something to work with it and double the fun. (The text in the board says" don't forget to give dog candy" Needless to say our dogs love it.)

11 kommenttia:

 1. Ihana taulu! Itse en löytänyt etsinnöistä huolimatta koskaan vanhana sellaista nimitaulua mihin tulee ne nappulakirjaimet, niin menin ja hankin uutena. Mutta oli pakko, oli niin vahva visio että sellainen piti saada :-D

  VastaaPoista
 2. Mahtavat löydöt! Tuollaisesta taulusta olen itsekin vähän haaveillut :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hauskat ostokset! Kerrassaan kätevä!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kivan taulun olet löytänyt! Tosi hieno.

  VastaaPoista
 5. Meillä on sellainen mutta eipä olla vielä seinälle saatu, ties saadaanko koskaan.

  VastaaPoista
 6. Tää on hieno! Ja miten voikaan olla noin loistava tuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihmettelen tuota itsekin vielä, että voikin sattua näin hyvin yhteen :-)

   Poista