torstai 11. syyskuuta 2014

Kirppariromuja lauantaiksi

Tässä vähän esimakua romuläjästä joka täältä suunnalta on tulossa myyntiin lauantaiseen Sisustusbloggaajien kirpputori- ja myyjäistapahtumaan Pasilan Veturitalleille. (klo 10-16) Ihan kaikkea en flunssaltani nyt kuvattavaksi jaksanut purkaa, mutta suurin osa tuossa esillä on. Ruska-astioita on pakattuna enemmänkin sekä joitan muitakin arabian kippoja ja kuppeja tulee myös. Ehkä myös pari vanhaa valaisinta ja tuoli ja sen sellaista jos vain autooni mahtuu... 

Kerkesin kesemmällä valaa muutaman ylimääräisen betonikirjankin joten näitä tulee myyntiin ja.

Ylemmissä kuvissa olevia tavaroita ei voi varata enkä myy niitä etu- tahi jälkikäteen. Kysyä toki voi jos jostakusta romppeesta kysyttävää on mutta kaupat tehdään nopeusjärjestyksessä paikan päällä lauantaina.

Poikkeuksena alla olevan kuvan vanha valurautainen ompelukoneen jalka on myös myynnissä. Kyytiin Helsinkiin se ei kuitenkaan mahdu joten jos jollakulla kiinnostusta sitä kohtaan on, voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla dgsisustusmania(ät)hotmail(piste)com.
Systeemin mitat ovat suunnilleen korkeus n. 75cm, syvyys n. 52cm ja leveys n.105cm. Jalkaosan leveys ilman levyä n. 75cm. Pöytälevy on irtonainen.  HP 60€

14 kommenttia:

 1. Millä hinnalla ajattelit myydä tota sarvea(/sarviako)? :----)

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi tosta tuolista olisin ollu kiinnostunu mutta paikanpäälle en pääse...

  VastaaPoista
 3. Mitä tulet pyytämään tuosta tuolista ja tuosta harmaasta laatikosta/laukusta?

  VastaaPoista
 4. Eihän nää nyt mitään romua ole! Eihän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sanan varsinaisessa merkityksessä ;-) Tykkään vaan sanasta romu kaikenlaisen kaman kuvaamisessa.

   Poista
 5. Voi tuo tuoli!!! Itsellä noita neljä ja yksi mahtuisi hyvin vielä joukkoon..:)

  VastaaPoista
 6. Hei! Etkö vieläkään paljastaisi teko-ohjeita noille ihanille betonikirjoille? <3 Edes yksityisesti? Lupaan pitää salaisuuden ja tehdä niitä vaan omalle pikku pihalleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes yksityisesti paljasta. Salaisuus on minun ihan oma tällä kertaa :-)

   Poista
 7. Ihanuuksia! Voi kun matka olisi lyhempi.

  VastaaPoista
 8. Niin epistä kun tällaisia ihania kirpparitapahtumia on aina siellä kaukana!! Mielettömän ihania tavaroita, terapiaa jo pelkkä katseleminen.

  VastaaPoista
 9. Oi mitä herkkuja. Mitäköhän mahdat pyytää tuosta lampusta ja naulakosta? Että vähän tietää minkä verran varaa käteistä mukaan ;)

  VastaaPoista