tiistai 30. syyskuuta 2014

Syysporstua

Ja porstuaankin on tullut jo syys. Päätin etten jaksa vielä tehdä tilaan kunnon siivousta koskapa vuodenaika on niin sotkuista että tuossa tilassa se menisi hukkaan pian. Antaa tuulen tuivertaa sisälle lehtiä ja pölyä - se itseasiassa toimii esteettisesti oikein hyvin nyt.

Keväällä otin pois tilasta siellä oleen kiiinteän penkin ja sen jälkeen onkin ollut hieman vaikeampaa sisustaa tilaa. Penkki jotenkin määritteli katselusuunnan ja nyt syyssisustukseen pistinkin penkin tilalle vanhoista pullokoreista hyllykön saadakseni taas tilaan minun silmääni oikean perspektiivin. 

Tila on itseasiassa hirmuisen pieni. Leveyttä on vain 160cm ja pituutta himpun päälle kolme metriä, josta oviaukot sisääntuloineen nappaavat vajaan metrin. Siksi kuvaan aina tästä suunnasta kun en laajalla kulmallakaan saa järjellisiä näkymiä muihin suuntiin. 

Nyt kurpitsoineen, lyhtyineen ja muine syksyisine elementteineen se näyttää oikein kivalta taas tästä suunnasta ja toimii hirmuisen hyvin sellaisena tervetulleeksi toivottavana tilana vieraille sekä ennenkaikkea talon omalle väelle. Ja illalla kun valo vähenee pienet patterikynttilät tuolla loistavat luoden lempeää ja lämpöistä tunnelmaa ja sinne on välillä mukava jostain kurkistaa ihan vain ihaillakseen tuota pientä tilaa, kiitollisena siitä että se on olemassa.

The porch has had it's annual makeover for fall. This year I didn't have the bench there so I put a shelving unit made out of vintage bottle crates there to make the perspective right for my eye. In this small space (1,7yd x 3,2yd) it's almost impossible to look at it from a differend angle other than this. So why mess with something that works.
I used a lot of pumpkins, the wind blew in some fall leafs that I didn't mind and of course there's those  led-candles I made earlier this week. And when the night comes they make the small space glow with warmth and cosyness and it's so nice and welcoming to come home through there.

2 kommenttia:

 1. Vallan ihana!
  Jäin ihan odottamaan sun seuraavaa porstua-sisustusta kun näin sen joka Styleroomissakin (olihan se se?) julkaistiin. Tää on ihan mahtava - ja aiheuttaa kyllä valtavaa himotusta muuttaa toi meidän vastaava tila vihdoin vaunuvarastosta ihmisten paikaks... Onhan se jo ihan noloo että meille tullessa vieraat joutuu moisen läävän läpi käveleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo meilläkään mikään ihmisten paikka ole, siis sillai että siellä joku oleilis enempää kun on tarvis. Romu-/ kenkävarasto se yleensä on, mutta muutaman kerran vuodessa sen siivoan ja laitan nätiksi. Kestää sitten nättinä niin kauan kun kestää :-) (Soli Kotigurussa se edellinen porstuukiposti.)

   Poista