lauantai 27. syyskuuta 2014

Vaatevitriini

Ostin siskolta ja sen mieheltä tämän vanhan viehättävästi rupsahtaneen vitriinin joka heillä lojui hyljättynä varastossa. Oikein kinuamalla kinusin sen heiltä kun olin saanut päähäni tehdä siitä meille uuden naulakon eteiseen. 
Ja oikeassa olin päähänpistoni kanssa. Tämä sopii mitoiltaan tähän tilaan kaikista naulakkoviritelmistäni parhaiten. Se on juuri sopivan syvä kapeaan tilaan ja juuri sopivan leveä imemään sisäänsä tarpeellisen määrän takkeja. Otin vain toisen lasioven ja ylimääräiset hyllyt pois ja jätin paikalleen oven jossa ei ole lasia, näin siitä on helppo pujottaa takkinsa naulakkoon vitriinimäisen ilmeen siitä kärsimättä. Vanha autotallissani majaillut talonpoikaisnaulakkokin sopi uuden maalipinnan myötä kaapin ilmeeseen ja käyttötarkoitukseen mitä parhaiten.

Olen myöskin aivan valtavan mielissäni tuosta näyttelytilasta kaapin päällä. Tehoneliöissämme ei ole ollut liiemmälti paikkoja pitää kivoja asioita esillä ja tämän vitriinin myötä sain yhden kaivatun ja kauniin tilan lisää. Tällä hetkellä silmää viehättää kovin tämä nykyinen asetelma, ihan vain värien. muotojen ja aiheiden vuoksi.

Eli rohkeasti kannattaa kokeilla uusia käyttötarkoituksia kalusteille, jos tila on tiukassa mutta mieli halajaa tietyn tyylistä. Kun siinä onnistuu, on se kyllä ihan parhautta.

I bought this super cute vintage glass cabinet from my sister and her hubby. They had no use for it and I realized I could turn it in to a coat cabinet for my hall. I removed the extra shelves, took the other glass door off (the remaining one one has no glass) and put a vintage coat rack in it. It works so perfectly now and still looks like a cabinet. I love it.

8 kommenttia: