sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Sisustusbloggajien kirpparilla

Eilinen päivä Sisustusbloggaajien kirpputori- ja myyjäistapahtumassa oli ihan huikea suksee. Itse möin taas pöydän tyhjäksi ja tuli siinä sivussa tehtyä myös hyviä löytöjä kollegoiden pöydistä. Kotimatkalla apurina ollut mieskin tokaisi että harvemmin sitä kirpputorilta lähtee taskut täynnä rahaa ja auton takakontti aarteita. (Niistä aarteista tulee postaus sitten erikseen myöhemmin).

Oli niin kova jännitys tuolla ennen kun ihmiset sisään päästettiin että kuvatessa paikkoja onnistuin rähmäisemään sormella linssiin. Suurin osa kuvista oli tästä syystä pilalla, mutta tässä muutama onnistuneempi otos osviitaksi siitä miltä paikalla näytti. Oma pöytä ensimäisissä kuvissa.

Ihanaa oli ja paikka oli mitä tunnelmallisin. Tilava, kaunis ja valoisa ja niin hyvällä paikalla siellä ratapihan omassa maailmassa. Hyvin todennäköisesti olemme tuolla jatkossakin. Ainakin joulumyyjäisistä oli jo puhetta...

Saturdays fleamarket event was a huge success (again). I sold almost everything and made some cool finds from the other sellers tables. My husband told me when we left that it's not usual to make some money while you spend it at the same time.
The place was so beautiful that we are already planning the future events to be held there too. I've heard a rumor of a pre christmas market coming up next...

9 kommenttia:

 1. No ei ihme jos pöydät tyhjenivät. Minäkin löysin jo pelkästään näistä kuvista niin paljon ihania tavaroita!

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä; ei ihme että tavarat lähtivät käsistä! :)

  VastaaPoista
 3. No todella, en ihmettele minäkään että tavarat liikkuvat tuolla, hurjasti kivoja juttuja kuvissakin.

  VastaaPoista
 4. Mä alan märisee kun en päässyt, niin ihanaa tavaraa sulla ja muilla. Jospa ens keväänä?Tiedätkö jo aiotteko keväänä järjestää taas tapahtuman?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joulun alla varmaan on jotain myyjäisiä ainakin suunnitteilla ja kyllä mä uskoisin että kirpputoriakin taas tulee viimeistään keväällä.

   Poista
 5. Voi voi, olispa ollut aika mahtista päästä tuolle kirppikselle.. *syvä huokaus* Hienoa, että oli suksee! :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti pääsisi seuraavalla kerralla :D

  VastaaPoista
 7. Oih! Mitä ihanuuksia! Jos ja kun seuraava kirppis tulee, mistä ja miten saisi ajankohdan tietoonsa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi osoitteesta www.facebook.com/sisustusbloggaajienkirpputori

   Poista