lauantai 20. syyskuuta 2014

Sputnik

Täytyy kyllä myöntää että olen ihan mestari ostelemaan asioita hetken mielijohteesta. Tämä kerrassaan veikeä jättikokoinen vanha tv-studion lamppu sulatti samantein sydämeni sympaattisella muodollaan enkä miettinyt oikeastaan minuuttiakaan kun sen ostin Sisustusbloggaajien kirpputorilta Weekday Carnivalin Riikan pöydästä. Mieskin oli ihan lieskoissa tästä löydöstä.

Ja sitten kotona koitimme asetella sen suurta olemusta eri paikkoihin asunnossa vain todetaksemme että sen muhkeat muodot saivat kaiken piskuisessa talossamme näyttämään nukkekodilta tai kutistuskoneen läpi käyneeltä. No onneksi autotallissa tämä suuri koko ei ollut enää mikään ongelma ja paikkoja sen esillepitämiseen löytyy kyllä. Ensin pitää vain siivota ja laittaa paikat taas nätiksi joka syksyisen klapisavotan jäljiltä. Mutta miettikää miten hienoa on talvella hakea tuolta halkoja tuollaisen valaisimen loisteessa. Melko prameaa etten sanoisi.

I got this vintage tv-studio spotlight from the interios bloggers fleamarket. It was sold to me by Riikka from Weekday Carnival. As the lamp is way too big for my house it's perfect for my garage. Just think of the joy of getting some firewood from there with this lamp shining the light. Oh, almost can't wait the winter to come.

6 kommenttia:

 1. Ohho, no onpas se iso. WAU! Kyllä sä sen vielä jonnekkin keittiöön viet ;))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 2. No onpas löytö! Ei sitä jokaisella ole puunhaku reissulla tuommosta valonantajaa :)

  VastaaPoista
 3. Vau ihan mieletön! :o Kelpaisi kyllä meidänkin olkkarin nurkkaan, jos vaan mahtuisi ;)

  VastaaPoista