perjantai 15. elokuuta 2014

Se on täällä taas


Keväällä pitämämme sisustusbloggaajien kirpputori oli niin valtaisa suksee että päätimme järjestää sen uudelleen. Paikkana on tällä kertaa Veturitallit Pasilassa ja ajankohta lauantai kolmastoista syyskuuta klo 10-16. Pistäkäähän ylös kalentereihinne ja tulkaa taas sankoin joukoin ostoksille. Tarjolla on perinteisen kirpparitavaran ohella runsaasti myös bloggaajien omia tuotoksia.

Itse alan nyt raivoisasti siivoamaan nurkkiani ja vinttejäni jotta saisin mahdollisimman paljon tavaraa kiertoon tuona päivänä. Laitan taas jossain vaiheessa postauksen myyntiin tulevista romuistani, mutta sitä ennen voitte käydä tykkäämässä  tapahtuman FB-sivusta jonne myös muut myymään tulevat bloggaajat linkittelevät tavarapostauksiaan.

It's here again! The interior design bloggers fleamarket event back in april was such a hit we decided to do it again. So save the date 9/13/2014 and the location Veturitallit Pasila and be there.
For more information and links to other bloggers sneak peeks of the goodies theyre about to sell you can find from the even't Facebook page here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti