maanantai 4. elokuuta 2014

Niin industriaalia

Tuossa pari postausta sitten pohdin paikkaa sille Husqvarnan jalalle jonka bongasin torista ja jonka vuoksi ajelin pitkät matkan kun pari päivää sitten vastaani tuli taas torin kautta vanhan teollisuusompelukoneen jalusta. Mistä näitä nyt oikein sikiää kun ensin ei löydy millään ja sitten tupsahtaa oikein pareittain? No, tuli mistä tuli molemmat on nyt kotiutettu ja tämä viimeksi hankittu löysi heti paikkansa työhuoneen pöydän alta.

Olen ihan älyttömän viehtynyt industriaaliin tyyliin ja tietokoneelle sopii oikein mukavasti se että se näyttää vähän isommalta koneelta. Tarvitsen pöytäkoneen ja ison näytön ja on ollut aika hankala saada uudenmalliset koneet sopimaan sisustukseen joka muuten pyrkii olemaan vintage mutta nyt alkaa tyyli näyttämään pöydän myötä jo pikkuisen oikeammalta. Vähän niinkuin tuossa olisi jonkin entivanhaisen tehtaan työpiste.

Rakastan tuota valurautaa ja vanhaa patinaa. On myös ihanaa että jalusta on niin painava ja tukeva ettei pöytä inahdakaan jos sitä töytäisee. Entinen pöytä hetkui joskus jopa liikaakiin jos intopäissän hakkasi näppäimistöä liian lujaa. Rautaa vasten on myös tällä ilmalla mukavan viileä pitää kinttujaan, tosin tästä asiasta saatan talvella olla tyystin toista mieltä, mutta nyt en valita, en.

 I can't believe my luck. I found another vintage industrial sewing machine base. This one is just perfect for my computer corner in my work room. Makes the place look more like a piece of a vintage factory. Needless to say that I'm very happy with that.

6 kommenttia:

 1. Ompa kaunis! :) Saman ongelmaa pyöritellään täälläkin - miten saada miehen extraleveä näyttö ja muut härvelit istumaan muuhun sisustukseen. Tulee sille onneksi oma työhuone, mutta olisi silti mukava, jos huone olisi samassa linjassa muun talon kanssa.

  VastaaPoista
 2. Loistava! Muutenkin ihania tavaroita ja kaikki sopii tuohon tyyliin. Ja rento fiilis. Tykkään.

  VastaaPoista
 3. Pakko tulla vielä kommentoimaan, että aamun blogikierroksella tuli "pakko päästä kirppikselle!" -fiilis ja bongasin peräti kaksi teollisuuskonetta! :o Vähän ne jäi kaivelemaan mielen perukoille... Jalat ei kyllä olleet ihan yhtä hienot kuin tuossa sinun, maalattu vähän rumahkolla värillä. Muttamutta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkeroisissa, semmonen työttömien ylläpitämä kirpputori. :)

   Poista