perjantai 8. elokuuta 2014

Lainaloinen

Meillä on siskon kanssa välistä tapana lainailla toisiltamme tavaroita sisustukseen. Ihan siksi kun voimme ja siksi kun ne siskon tavarat välillä vaan on kivampia kun omat, niin kuin lapsenakin.

Nyt tuli lainausvuoroon tämä siskon miehen ihastuttava vanha saksalainen luurankoaiheinen opetusjuliste. Vaihdossa siskolaan meni meille liian iso sienijuliste. Olen niin ihastunut tähän etten tiedä miten päin olisin. Se sopii sisustukseeni niin hyvin että minun puolesta tämä laina voisi hyvin olla jopa pysyvä (tai vähintäänkin hyvin, hyvin pitkä).

Me and my sister have a habbit of borrowing each others things, like we did when we were kids (all thlough then the borrowing was called stealing). This time I gave her my mushroom educational poster and got in change this lovely german skeletor poster. I love this so much that I hope this swap would be permanent or at least vey, very long.

5 kommenttia:

  1. Ihan röyhkeän hieno juliste, itse takavarikoisin sen välittömästi! Ensi vilkaisulla muuten näytti, kuin ihminen ja luuranko olisivat lyömässä high fiveä :D

    VastaaPoista
  2. Aika hurja tuo vanha luurankotaulu, mutta muuten ihastuttava sisustus ja mieletön fiilis!

    VastaaPoista