tiistai 12. elokuuta 2014

Illankähmässä

Yhteistyössä Tikkurilan kanssa
Vihdoinkin antavat ilmat myöten maaluuhommien jatkamiselle, kuumuus on tiessään ja sateetkin taukosivat. Aloitin tänään illankähmässä kevyemmästä päästä ja maalasin Huvihuoneen ovet (itse talon maalaus jatkuu vasta viikonlopulla). Ovien väriksi valikoitui tämmöinen hieman maastonvihreä sävy ihan vaan kun niin kovasti teki mieli vihreitä ovia. Ajattelin että kasvimajassa täytyy olla vihreät ovet, jotta se talvellakin muistuttaa vähän kesästä.
Maalina oli Tikkurilan Unica Akva ovi- ja ikkunamaali, oikein kiva uusi tuttavuus minulle. Vesiohenteisena niin näppärä tällaiselle "myrkkyihin" tottuneelle ja kuivuikin tosi nopsaan. Tämä maali pääsi kyllä ehdottomasti suosikkilistalleni käyttäjäystävällisyytensä ansiosta.

Vielä pitäisi keksiä että minkä väriset ikkunanpuitteista tulisi. Valkoiset olisivat toki käytännöllisimmät ja saman väriset kun ovet hieman tylsät, että olisikohan jokun punertava tai peräti oranssiin vivahtava väri kiva? Aika hankala rasti nyt. Tuntuu että kesä loppuu ennen kun päätös syntyy, niin paljon tuota olen jo jahkaillut. Mutta toisaalta, ainahan ne voi kyllä maalata uudestaankin jos pieleen menee värivalinta...

Finally I got to continue my collaboration with Tikkurila paints and the paint jobs outside. The heat wave is gone and the rain stopped. 
I painted the greenhouse doors with this new Tikkurila Unica Akva window and door paint. Such a pleasent paint to use. Easy to apply, dries fast and water-soluble. I will certainly use this again as soon as I figure out what color to paint the windows of this greenhouse. I have just too many options for the color and can't seem to make up my mind. Oh well, I guess I can always paint them again next summer if it goes wrong.

3 kommenttia:

 1. Hyvän vihreän olet valinnut. Oranssi voisi olla aika pähee ton vihreän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin voisi, mutta tiilenpunainenkin voisi olla aika kiva... Ei vaan osaa päättää :-)

   Poista
  2. Tiilenpunaiselle ääni miulta!

   Poista