tiistai 5. elokuuta 2014

Back to school


Koulut alkavat taas pian ja kesäloman loppumisen kunniaksi siivosin pojan huoneen oikein perusteellisesti, pölyjen pyyhintää myöten. 
Pieni lapsoseni on jo peruskoulun jättänyt taakseen ja suuntana on nyt lukio. Eihän tuota enää lapseksi tarvitsisi sanoa, iso mieshän siitä on jo kasvanut, mutta kun se on mun laps ja aina mulle se pieni poika vaikka vastaileekin nykyään möreämmällä äänellä.

Huone on pysynyt melkolailla samana remontin jälkeen. Tärkein asia tuolla on edelleen vapaa lattiatila. Siinä tehdään kaikki kalastustarvikkeiden huolto-, vieheenkorjaus- ja kouluhomat. Poikani ei ole oikein koskaan osannut tehdä mitään pöydän äärellä ja siksipä huoneessa ei sellaista turhaketta tilaa viemässä olekaan. 
Säilytystilaa ei emyöskään ole edelleenkään liikaa koska liika säilytystila kumuloi liikaa tavaraa, ainakin tässä taloudessa. 

Olen koittanut lapselle aina välillä puhella josko vaihdettaisiin makuuhuoneita päikseen, tuo lapsen huone kun on talon kahdesta makuuhuoneesta se suurempi. Mutta toistaiseksi on hän halunnut neliönsä pitää itsellään ja mikäs siinä, enemmän tilaahan tuo tarvitsee, me muut kun käytämme makuuhuonettamme vain nukkumiseen. 

The schools start again soon and for that I did a cleanover to my son's room to surprise him. I even did all the dusting too (which is a big deal by the way). The room has stayed pretty much the same since the reno we did few years back. And that's good. It's nice to have a room that is so functional that it works well for my son as he grows up and we haven't had to change anything there so far. Maybe a bigger tv at some point, (the current small one is hidden inside the VW Kleinebus trunk).

4 kommenttia:

 1. Just näitä kuvia olen etsinyt inspiraatioksi Jätkänpätkän huonetta varten.):)
  Näytin kuvat pojallekin joka innostui välittömästi :D

  VastaaPoista
 2. Ihana huone! :) Mistähän tuo ihana pikkulipasto/lokerikko läpinäkyvin nimikoiduin laatikoin mahtaa olla? Joku samantyyppinen olisi kiva löytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan tuommoinen vanha tarvikelaatikosto. Vastaavia uusia löytää esim. biltemasta tmv.

   Poista