sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kesäkapseli

Melkein en malta odottaa syksyä että pääsen siirtämään tuosta kasvihuoneen edesta tuon pikkujasmikkeen pois. Ei ole yhtään kiva katsella tästä suunnasta kun tuo puska peittää koko näkyvyyden (vaikka ihana puska onkin, metsämansikalta tuoksuvine kukkineen). Mutta ihan vielä ei tarvitse syksyn kuitenkaan tulla. Täytyy saada maalattua vielä nuo ikkunanpokat, että kestävät sitten talven sateet.

Tässä kylminä ilmoina on saanut olla aika rauhassa tuo majani. Silloin tällöin olen käynyt siellä kastelemassa tai poimimassa hitaasti kypsyvää satoa. Välistä on sinne kannettu jotain säilööön pihan puolelta ja se on saanut rauhassa rötvähtää tuollaiseen ei-niin-stailattuun tilaan. Mutta tykkään tuosta sekamelskasta tosi paljon. Se on oikeastaan aika rentouttava juuri noin. Ihan kesäinenkin vielä.

The greenhouse is a little hidden behind the shrub in the middle of the yard. I'm planning to move it later this fall so I can get a better vista from this side to the little house.Otherwise the conservatory has been left in peace lately. It's been too cold an rainy to do anything outside. Once in a while I go there to water the plants and watch as the fruit slowly ripen. But I like the fact that even though it is almost fall, in there it's still summer.

10 kommenttia:

 1. Iso kyllä! Pieni sekamelska tekee elämästä <3

  VastaaPoista
 2. Teidän kasvihuone on niin ihana ja kaunis. Tuollaisen kun joskus itsekin saisi.

  VastaaPoista
 3. Hei! Luvattu on vielä jopa yli 20° ilmoja, joten nou hätä :)
  Hienot kuvat taas!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 4. Ihana tunnelma teiän kasvarissa. Mistä oot hommannu kynnysmaton jos saa kysyä?

  VastaaPoista
 5. Sun blogi on tosi kiva ja ihana kasvihuone :) Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista