lauantai 20. huhtikuuta 2013

Värimallailua

Eteisen lattiaan talvella maalaamani kuvio jäi kaipaamaan vielä sitä kolmatta väriä. Sininen oli alusta asti mielessä ja tässä kuukausien aikana se alkoi jalostua turkoosiksi. Tarkka sävy on vielä hieman haussa, mutta näillä sinnepäin värisillä, värilastuista leikatuilla paloilla näkee jo että en tule menemään metsään värivalinnan kanssa.

The pattern I painted on this floor is still missing the third color. Back then I was thinking of greyish blue but now I really feel like turquoise. I still need to figure out the exact shade but with these close enough pieces of paper I can see that turquoise is definitely the right color choice for this floor.

8 kommenttia:

 1. Mukavan raikas lisä nämä turkoosit neliöt!

  VastaaPoista
 2. teppasitko sä ihan maalarin teipillä ton lattia kuvion? ennekuin maalasit vai miten teit? muistan et sulla taitaa olla kyl siitäkin kuva mutta en jaksa selailla..

  VastaaPoista
 3. Upea lattia!blogiasi jo pitkään lukeneena,en voi kuin ihmetellä oivalluksiasi aina lampuista asuntovaunuprojektiin.ihana persoonallinen blogi!:)

  VastaaPoista
 4. Vau - lattia näytti ihanalta ja valmiilta jo ilman turkoosiakin, mutta nyt kun nuo neliöt tuohon laitoit, niin kyllähän ne siihen ihan ehdottomasti kuuluvat! Makea! :)

  VastaaPoista