tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappua sävy sävyyn

Tänä vuonna oli ihan pakko saada kokeilla sävy sävyyn olevaa vappukoristelua. Halusin testata voisiko vähemmän värejä aikaansaada saman vappuisen olotilan kun klassinenkin vappukoristelu. Viime hetkellä kaupoilla tosin suurin osa valikoimasta oli jo loppu, mutta jotain sentään löysin. Serpentiinivalikoima oli joka paikassa sama ja tylsemmän värin saadakseni korvikkeena toimii ihan yhtä hyvin kiharrettu lahjanaru eikä se sekään ole joka paikassa välttämätön. Ihan tarpeeksi juhlava lopputulos on minun mieleeni.
Hauskaa vappua kaikille lukijoilleni!

Just wanted to try out matching balloons in my decoration for the holiday. It wasn't easy to find plain colored balloons and I had to buy several packages to get enough of the same colors I wanted.

10 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua! Katsoin ensin, että serpentiininä on kasettinauhaa.

  -Paula

  VastaaPoista
 2. Hienosti laitettu vappu sävy sävyyn! Hauskaa vappua! toivoopi uusi lukija

  VastaaPoista
 3. Lahjanaru ajaa hyvin asiansa. Minäkään en oikein välitä ihan perinteisestä serpentiinistä, aina samat värit ja nurjapuoli keltainen. Onneksi tänä vuonna löytyi salmiakkikuvioista, värit oli samat, mutta kuvio oli onneksi molemmin puolinen. Saisi valikoimissa olla enemmänkin vaihtelua.

  VastaaPoista
 4. No oikein sopivaa!
  Ja oikein sopivaa vappua sinne taloon!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihkuja nuo kullanoranssit ilmapallot!

  VastaaPoista
 6. Myös tapetista voi leikata serpentiiniä. (Sattumalta vapun aluspäivinä tapetoidessa piti leikata pitkä ja kapea kaitale leveydestä pois. Kauniisti suikale kihartui ja päätyi roikkumaan keittiön lamppuun.

  Lukija L

  VastaaPoista