sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Odotus

Porstuassa aika on lähes pysähtynyt. Tunnelma talven jäljiltä on odottava, mutta kevättä ei vain vielä kuulu. Koitin häätää talvea pois mutta sitkeästi se tuolla vielä asuu, kukkaruukutkin jäässä. Yhtä sitkeässä on keväinen flunssa ja sen myötä väsymys. Laittaisiko sitä luvattujen lumisateiden myötä vielä kerran kynttilät palamaan ja hautautuisi hetkeksi talviunien maailmaan.

Tried to fantasize about spring but the weather forecast is predicting snow. I think I wont leave my winter nest just yet. This flu is keeping me indoors and the spring is officially late.

4 kommenttia:

 1. Täällä palaa jo. Ja villasukat jalassa.
  Alkuviikosta oli vielä sandaalit. Ja +24.

  VastaaPoista
 2. Odottavan aika on pitkä. Täällä leijailee lumihiutaleet ja kevät tuntuu vielä melko kaukaiselta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos inspiroivasta blogistasi. Pitkälti sinun porstua/verantakuviesi ansiosta innostuin siivoamaan omaamme ja järjestelemään tavaroita uusiksi. Tulokseen olen erittäin tyytyväinen - ja mikä parasta, "uudistukseen" ei kulunut euroakaan, vaan kaikki tarvittava löytyi valmiina kotoa. Monesti ihmettelen sisustusblogeja lukiessani, että mistä ihmeestä teikäläisillä riittää aikaa ja energiaa jatkuvaan sisustamiseen, mutta nyt taidan ymmärtää - tuli niin hyvä mieli, kun sekavuuden tilaan ajautunut veranta on vihdoin järjestyksessä ja jopa nätti :-) Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana! Mieltä lämmittää tuollainen. Mukavaa kevättä myös sinulle!

   Poista