sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Pitkästä aikaa

Tätä on odotettu jo viime heinäkuun lopusta asti, nimittäin sateetonta päivää jotta voi vaunun kunnostusta taas alkaa. Vielä ei ole niin lämmintä että ulkopintojen maalausurakkaa voisi jatkaa mutta sisätiloissa hyörimisen aloitin jo. Nyt pidetään kaikki peukut ja pottuvarpaat pystyssä että tämä kevät jatkuisi lämpimänä ja sateettomana jotta saadaan tämä pyörillä oleva hotellihuoneeni maanteille tänä kesänä eikös vaan? Kaikki sadetanssit saa nyt jäädä tanssimatta muutamaksi viikoksi.

Yippee, it's finally warm  enough to start working on this project again! The winter has been painfully long and damp, but luckily the caravan survived it without any major problems (slight molding on couple of surfaces due to lack of ventilation).

14 kommenttia:

 1. Kymppi minsa sit muistin että vaununki vois hakee talviteloilta. Äääks, nyt iski kuume. :)

  Milläs maalilla te maalasittekaan vaunun? Mäki oon aatellu, viimeistään siinä vaiheessa maalata kun naapuri kaataa noi kaks julumetun suurta mäntyä tosta mun vaunupaikan vierestä. Sitä odotellesa.. Haha. :D

  Toivotaan sateetonta, niin pääsette leikkii caravaanareita! Mäki ootan jo innol.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miranolilla on meidän kärry maalattu (puoliksi vasta tosin).

   Poista
  2. No mut nyt jo hyvältä näyttää.. Onko lopullinen väri valkoinen vai salaisuus?!:D Mä oon kyl niin kuravellissä ajelija että mun pitäis duunata vaunuun kunnon pesuvermeet ja vaatteet et vois aina leirintäpaikalla pestä p**se pystysä. No heehhhh. Ei vaiskaa.

   Poista
  3. Tuo kermanvalkoinen taitaa ola ihan lopullinen väri vaunulle.

   Poista
  4. Luulen että päätyis itekki kyl samaan tulokseen. Valkoinen, kermanvalkoinen, joku vaalee.. Ennemmiin tosiaan sen värinen mistä pitää ja pesee enemmän!

   Makee keli tänäänki, toiv. saatte aikaan taas!!:)

   Poista
 2. Tätä projektia on kiva seurailla! Mua "ahdistaa" sisätilojen värimaailma ( beigeä siellä, täällä ja tuolla ) ja oon miettiny, josko maalaisin / maalauttaisin kaappien ovet. Kahtotaan nyt, kuis kukkaro antaa myöden :D
  Tuosta tuolista tuli nostalgisia muistoja mieleen - isovanhempien kesämökillä oli samalla kuosilla oleva tuoli! Niin retroa, että!!

  VastaaPoista
 3. Mahtava vaunu ja projekti :) Olen niin uusi lukija, etten tiennytkään tästä. Mulle heti kans vaunu! No joo, pääsis nyt edes torpan kanssa alkuun...

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Asuntovaunusi on minun lempparini koko blogimaailman kaikista projekteista.

  VastaaPoista
 5. MAhtava projekti sulla meneillään. Symppiksen näköinen retrovaunu. Mielenkiinnolla odotan millainen sisätilasta tulee. Onnea proggiksee.

  VastaaPoista
 6. Hih, meidän mummolassa oli myös aurinkotuoli tuolla kuosilla, ihana :)

  VastaaPoista