torstai 11. huhtikuuta 2013

Miehen kuppi

Kun miehellä on tapana jättää kuppinsa lojumaan milloin minnekin niin on parempi hommata miehelle sellainen kuppi joka sointuu sisustuksen väreihin niin hyvin ettei se häiritse vaimon silmää enää laisinkaan.

Osaako joku muuten kertoa mitä sarjaa tämä Arabian kuppi on? Ruskan mallinen, mutta olikos Ruskaa myös eri väreissä vai onkohan tällä oma nimensä?

When a man tends to leave his coffee mug lying around, instead of nagging about it I choose to get him a mug that goes with the colors of the house. It works. Now I don't even notice that there's a mug missplaced in the house.

13 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen muki. En tiedä sille nimeä, mutta samalla mallillahan on tehty useita mukeja mm. kosmos-sarjaan ja meri-sarjaan. Meiltä löytyy niitä molempia ja todentotta, kestävät katseen vaikka unohtuisivatkin milloin minnekin. Ja on sen kokoinen, että kovin montaa santsikuppia ei kaivata! :)
  T: Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on tosi miehekkään kokoinen kuppi :-) Tää olis tosi saman värinen kuin tuo Kosmos ilman raitoja.

   Poista
 2. Hih! Itsellä on kaksin kappalein kosmoksen näitä isoja mukeja. Tosiaan saman värinen pohja kuin niissä, mutta näyttää että muki olisi ihan naku :)

  VastaaPoista
 3. ymmärrän sinua. mikäli oikein olen ymmärtänyt niin jaan töissä miehesi kanssa saman työpöydän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, helpolla et siis pääse sinäkään ;-) Voisin hankkia tuolle rötkäleelle oman kahvikupin myös töihin, mutta epäilen pesisikö hän sitä ikinä. Pahvimukit lienee helpompia.

   Poista
  2. no, siellä työpöydällä seikkailee ( muun satunnaisen irtaimiston lisäksi ) lähinnä vesipullo - ehkä sen pepsi max -kierrätysversion tilalle löytyisi joku tyylikkäämpi :D? ne pahvimukit on onneksi helppo nakata roskiin oman työvuoron alkaessa ;)...

   Poista
 4. Ruskaa mäkin olisin veikannut, mutta nuo Arabiat onkin vähän sekavia mulle. Onhan Design-museon Arabia-arkistohaku sulle tuttu? Tosin vähän vähän rassaa kun haku suunnittelijan mukaan... Ja siis ei oo totta, mulla on samanlainen radio keittiössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuttu, mutta eihän siitä juur apua ole jos ei sitä suunnittelijaa tiedä... Läpi on käyty myös Astiataivas- ja Laatutavara-portaalit, ilman tulosta.
   Hyvä radio eikö? Sen voi ottaa mukaan kun menee suihkuun ;-)

   Poista
 5. Tosi hieno!! Tuota samaahan vois soveltaa mieheen itseensäkin - kätevässä emännässäköhän se mies oli sohvalla puettu suureksi sohvatyynyksi? Sointui hyvin sisustukseen.. ;D

  VastaaPoista