perjantai 9. maaliskuuta 2012

Varustelu on alkanut

Minulla on tälle keväälle suuria suunnitelmia, itseasiassa kaksi suurta suunnitelmaa. Toinen niistä on asuntovaunuprojektini. Nyt jos koskaan on sen aika. Johan tuo on ehtinytkin lojua neljättä vuotta pelkkänä rengasvarastona pihallani. No totuuden nimissä talon remontin vuoksi ei ole ollut aikaa eikä inspiraatiota keskittyä vaunua laittamaan, mutta nyt kun tekemisestä on puute on vaunu vihdoin työlistallani.
Olen jo vähän sillä silmällä alkanut hankkia vaunuun tarpeellista tavaraa, joista ensimmäisinä tiskiharja ja lämpömittari. Suunnitelmat vaunun ilmiasuunkin ovat jo melkein valmiit. Ainoa asia joka hieman turhauttaa mieltäni on tuo kevään eteneminen. Sitä joutunen vielä tovin odottamaan ja vasta sitten pääsen käsiksi projektiini.

I have made big plans for my spring. I have two things I need to do now and the other one is the caravan. It's been sitting on my yard for almost four years and I haven't had the time or the inspiration to do anything for it. This spring I'll fix it up. I promise. The only thing that's slowing me down now is the snow. There's still too much of it.

11 kommenttia:

 1. Meillä ois kans asuntovaunu odottamassa hellää huolenpitoa. 80-lukulainen punertavaan vivahtava beessi väritys tökkii ja kankaat on huonossa kunnossa, joten tekisi mieli pistää verhot ja tyynyt uusiksi. Joitain listoituksia sunmuitakin pitäisi uudistaa ja korjata, mutta luulen että vaunu saa vielä ensi kesän kitua nykyisessä asussaan, on sen verran muita projekteja odottamassa. Jäänkin siis seuraamaan mielenkiinnolla mitä tiedän vaunulle tapahtuu - ja keräämään kaikki hyvät vinkit talteen :)

  VastaaPoista
 2. Jostainhan ne hankinnat on aloitettava...ja tietysti tärkeimmistä...hih,hih,:)

  VastaaPoista
 3. Ihana. Siis vaunu. Toki myös lämpömittari :)

  VastaaPoista
 4. Vihdoinkin! Tätä olen odottanut!

  VastaaPoista
 5. Olen aikoinani eksynyt blogiisi juurikin tuon "asuntovaunun"takia .Haaveissani oli sama idea,ostaa vanha asuntovaunu jonka kunnostaa omannäköisekseen.
  Tässä matkan varrella olen pälyillyt aina välillä joko projekti etenee,jo omatkin haaveet ovat unohtuneet.Josko nyt tästä innostuis ja hommais sen asuntovaunut kunhan saisi hyviä ideoita,ja niitähän sinulta riittää.Luotan siihen.

  VastaaPoista
 6. RiikkaS, minä en selviä ihan yhtä vähällä. Vaunustani pitää uusia suurin osa rungosta, kaikki eristeet ja pinnat, sähköt ym. tekniikka ja vasta sitten pääsen sisustuspuuhiin :-)

  Karavaani kulkee, kokeilepa googlen kuvahakua sanoilla "vintage caravan", sieltä löytyy inspiraatiota ;-)

  VastaaPoista
 7. Söpö vaunu!
  Meillä taas olis unelmissa kesämaja pihalle, joko puusta tai sitten just vanha asunto vaunu, johon vois majoittaa esim. yövieraan, kun on niin pienet tilat sisällä.

  VastaaPoista
 8. Innolla odotan, miten upea vaunusta tulee.

  VastaaPoista
 9. Jostain se on aloitettava! Mutta heh - tuli pieni lukihärö kun kuin otsikon että "varastelu on alkanut" =D

  VastaaPoista
 10. No tuosta tulee varmaan kyllä tosi hieno!!!

  VastaaPoista
 11. Oijoi, nyt se alkaa! Jännittävää!

  VastaaPoista