maanantai 12. maaliskuuta 2012

Varustelu kiihtyy

Kävin pyhänä pyörimässä kirpputoreilla ihan kesävaunun sisustusta silmälläpitäen ja täytyy sanoa että kyllä oli onni ostajalle myönteinen. Ihana vanha luxoman työvalaisin oli melkein pakko-ostos hinnan ollessa vaivaiset viisitoista euroa. Ihastuin erityisesti valaisimen yksinkertaiseen muotoiluun ja tekniikkakin pelasi. Vanha kellastunut korihylly taas irtosi vajalla eurolla ja vintage kahvipurkki oli niin hyvässä iskussa, kansineen, että pulitin siitä kiltisti pyydetyt seitsemän euroa.
Kaiken huippu taitaa kuitenkin olla tämä vanha krupsin kahvinkeitin. Olin jotenkin mielessäni jo ajatellut että olisi kiva löytää sellainen retro pieni kahvimasiina ja kuvitelmissani se oli juurikin oranssi. Kun sitten silmäni osui tähän yksilöön ja hintakin oli kohdillaan kahdessa eurossa en voinut muuta kuin ajatella että näinhän sen pitikin mennä.

Went fleamarketing and found lots of cool stuff for my caravan project. Vintage finn-made lamp for fifteen euros, old wire rack for under one euro and a mint maxwell house tin can with a lid for seven euros. I particularly love this retro little coffee maker. I even dreamed of finding one like this and when I found it for only two euros I almost couldn't believe my luck. I tried it out at home and it makes very good coffee. 

6 kommenttia:

  1. Mahtavia löytöjä olet tehnyt. Itsellänikin sormet jo syyhyää päästä hakemaan pikku vaununi talvimajastaan ja aloittaa tämän kesäinen sisustus... :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi, ihastuttavia löytöjä. Ei ollut kyllä oranssia Krupsia hinnalla pilattu. 8]

    VastaaPoista
  3. sulla on niin kaikkia kivaa täällä blogissa. kiva koti ja ihana koti!(:

    VastaaPoista