lauantai 24. maaliskuuta 2012

Rahalla saa

Kyllästyin kevään odottamiseen ja päätin tyydyttää vihreänkaipuuni ostamalla itselleni ihan oman kevään. Visiitti puutarhamyymälään ja vajaalla kahdella kympillä minulla on nyt kevät porstuassani. 
Talven jäljiltä porstua on aina kuin pommin jäljiltä. Pahimpaan lumiaikaan sinne kertyy jos jonkinmoista tavaraa mitä ei juuri sillä hetkellä (muka) muualle saa mahtumaan. Joka vuosi kevättalvella siivoan ja laitan porstuaani vähän keväisemmäksi, mutta tänä vuonna meinasin sen tyystin unohtaa. Onneksi eräs lukijani siitä minua muistutti. Nyt on niin mukava kun kotiin tullessa vastassa on romuvaraston sijaan taas nätti porstua.

I got so tired of waiting for the spring to come that I went and bought myself my own. Little under twenty euros and I have spring in my porch. I got myself daffodils, tulips, small lilies and crocuses. Now mother nature can take all the time she wants with the spring. I have my porch where I can go whenever I feel impatient.

5 kommenttia:

 1. Voi ihana kevätporstua!
  Ollappa itselläkin porstua... :)

  VastaaPoista
 2. Mahtaako olla ihan yleinen vaiva kun tuota täälläkin päin esiintyy... ? Tänä vuonna sain siivottua etuajassa kun oli viime viikonloppuna niin kaunis keli ja sai paiskattua kaikki turhat romut suoraan ovesta pihalle...siinä sitä oli miettimistä että mihin tän kuorman seuraavaks tunkis :)

  VastaaPoista
 3. niimpä! ollapa itelläki porstua. ! aivan ihana on sulla :)
  mieki tein pienimuotoisen kevät/pääsisäispäivityksen etuovelle.
  hyvää viikonlopun loppua :)

  VastaaPoista
 4. Kovin keväiseltä näyttää porstuassasi jo! Ei tarvitse kuin vähän auringonpaistetta niin se on siellä,- se Kevät!
  Kaupunkiasunnoissa eteinen on se paikka, jossa saa ensivaikutelman kodista. Onko siellä ruko kenkiä sikinsokin, vaatteita siellätäällä tai tarpeetonta tavaraa.. Itse olen myös sellainen kontrollifriikki joka heti siihen takertuu..:-0 Jää sellainen tunne, että siivous on jäänyt puolitiehen?

  VastaaPoista
 5. Kaunis, kiva ja keväinen porstua!

  VastaaPoista