maanantai 19. maaliskuuta 2012

Laajalla kulmalla...

...Ja täydellä kennolla. Sisko tuli pikavisiitille kunnon kameransa kanssa ja sain testailla sitä hetken aikaa oikein sydämeni kyllyydestä (harmi vain että tuli niin yllätysvisiitille etten ehtinyt siivota ensin). Olin aivan liekeissä siitä kuinka paljon enemmän täyskennolla ja laajakulmalinssillä näkee pienessä ja ahtaassa rintamamiestalossa eikä oikealla kameralla leikkiminen yhtään helpottanut jo olemassaolevaa kamerakuumettani. Luulen etten kovin kauaa jaksa vastustaa vaan otan ja törsään ja hankin täyskennoisen myös itselleni, ihan vain jo siksi ettei minusta tuntuisi siltä että asun pienessä talossa.
Kuinka tilavalta olohuoneeni näyttääkään noissa kuvissa. Melkein tilavammalta kuin se oikeasti onkaan! Voi liekehdys!

My sister came to visit with her full frame camera and wide angle lens. I got to play with it for a while and boy do I want a full frame camera of my own now (and wouldn't mind the wide angle either). I don't know how I've managed to get this far without a full frame and it's hard to settle with my old camera now.

10 kommenttia:

 1. Tuo lattia kuvissa on vaan aivan IHANA! Tykkään. Harmonisen näköistä on ja kiva sävy tuo turkoosi seinä.

  VastaaPoista
 2. Mitä olisit siivonnut jos olisit ehtinyt? ;)

  VastaaPoista
 3. Mietin ihan samaa kuin Bohemette... =D

  VastaaPoista
 4. Samaa minäkin kysyn..eihän tuolla näy mitään siivottavaa. Siistiä ja viihtyisän näköistä.

  VastaaPoista
 5. Pitää kommentoida että minusta teidän olohuone näyttää omalla kameralla ottamissasi kuvissa isommalta :) Aina jää jotain kuvan ulkopuolelle ja mielikuvituksessa siellä on lisää ja lisää tilaa. Itse kun asun myös rintamamiestalossa ihmettelen aina että miten saat niin paljon kaikkea sopimaan teille, mutta näissä kuvissa huomaan, että samanlainen pitkulainen olohuone kuin meilläkin. Eli tilantuntu taitaa olla katsojasta kiinni :)

  VastaaPoista
 6. Bohemette, mapela ja Anna, olisin siivonnut koko muun asunnon ja kuvannut jokaisen huoneen ja nurkan :-)

  Sari*ll, Minua taas häiritsee se että ottamissani kuvissa on lähes poikkeuksetta samat kuvakulmat. Paremmalla kameralla saisin paljon uusia kuvakulmia ja kokonaisuudet esille. On totta että se häiritsee varmasti enemmän minua kun lukijoitani :-)

  VastaaPoista
 7. En meinaa housuissani pysyä, kun odotan asuntovaunuprojektin edistymistä! Siitä tulee aivan varmasti oikea namunappula!

  VastaaPoista
 8. Seinän väri on tosiaan huippu! Et haluaisi kertoa meillekin mikä on sävy? Koodi? Sopisi nääs tämänkin rintsikan seinälle tuo väri ; )
  Kiitos ihanasta blogista, inspiroit erityisesti meitä muita "rintsikkalaisia"!!

  VastaaPoista