torstai 15. maaliskuuta 2012

Ennen ko tulee nättiä

Lumien sulamista (tuskaisena) odottaessa kävin vaunussa kuvaamassa "ennen" kuvia ja vähän fiilistelemässä työmäärää. Joku saattaisi sanoa että olen ihan lievästi hullu kun tuollaiseen projektiin lähden, mutta itse oikein puhkun innosta vaikka vaunu tällä hetkellä kukkii homeessa ja vuotaa kuin sihti. Mielessäni ei ole epäilystäkään siitä etteikö tuosta karmeudesta kuoriutuisi oikea karavaanien kaunotar.
Ainoa ongelmani on nyt vain tämä vuodenaika. Kevät etenee omaa tahtiaan ja joudun taipumaan lumimassojen edessä. Menee vielä viikkokausia ennen kuin pääsen vaunun entrausta edes aloittelemaan. Pitää siis tunkea inspiraatio oikein syvälle talteen ja keksiä hetkeksi muuta tekemistä, jotta aikani kuluisi nopeampaan.

Just visited my caravan and took some "before" pics. Someone might say that I'm a bit nuts. Not every person would be ready to take on a task like this but what I see is a lot of hard work and there's a beautiful old trailer. I'm filled with inspiration to start this project but the spring is not yet here and there's far too much snow on my yard. So I need to put my inspiration away and find other things to do since it will be several weeks before I can even get this started.

17 kommenttia:

 1. Ihan huippu projekti, me ollaan haaveiltu kans samanlaisesta! Jotaion pientä projektia olis kiva tehdä tämän ison "hirviön" rinnalla :)

  VastaaPoista
 2. Oi että! Nyt sinä tartutat minuun vielä asuntovaununtuunauskuumeenkin!! =D

  VastaaPoista
 3. Joo-o, varokaa vain. Olen oikea sisustusbakteeripesäke ;-)

  VastaaPoista
 4. Vau, mikä projekti! On sulla siinä työtä kerrassaan. :D Mutta lopputuloksesta tulee takuulla hieno! Nyt vaan toivotaan, että kevät tulee vauhdilla.

  VastaaPoista
 5. Wautsi!
  Tätä minä odotan!! :D

  VastaaPoista
 6. Minä myös odotan tämän projektin etenemistä! tällaiset make overit on visuaalisesti todella koukuttavia, voin vain kuvitella kuinka hieno tuosta tulee:)

  VastaaPoista
 7. Odotan kyllä innolla lopullista aikaansaannostasi. Hauskaa että projekti kutkuttelee,itse en kuten mainitsit, osaisi varmaan nähdä lopputulosta tuossa vaiheessa,saati osata tehdä tuolla mitään.

  VastaaPoista
 8. tuo on varmaan suomen kaamein asuntovaunu :)

  VastaaPoista
 9. Mielenkiinnolla odotellaan lopputulosta! :)

  VastaaPoista
 10. Et ole lievästi hullu, olet sankarini. Vanha hullunkurinen asuntovaunu on minunkin haaveeni ja minusta on ihan vimmatun ihanaa päästä seuraamaan, miten teet tästä vuotavasta homekuplasta unelmien kesäkodin!

  VastaaPoista
 11. Tuskin maltan odottaa!! Jee!

  VastaaPoista
 12. Voihan sanonko mitä. Meidän perintöpihalla seisoo melkein samanmoinen! Juuri, kun olin ajatellut, että nyt keväällä sen
  myyn venetraileriksi, näin tämän blogisi, ja nythän mä en voikaan luopua siitä rohjosta. Arvaa hihkuiko mies onnesta? Ei hihkunut ei. Tosin kyllä se sitten alkoi lämmetä, kun kuvailin, mikä ihana retrovaunu siitä kehkeytyy joskus vuosien kuluttua. TODELLA innolla odotan, mitä aiot tehdä vaunulle.
  Ihanaa kevään odotusta!

  Maarit

  VastaaPoista
 13. Huikea projekti ja vielä huikeampi asenne. Voin täysin samaistua tuohon intoon ja paloon kun sormet syyhyten odotat pääseväsi vaunun kimppuun kaikkine visioinesi. Luovuus on sitä että pystyy näkemään tuollaisessa vaunupahasessa mielettömän potentiaalin ja mahdollisuuden :D

  Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
 14. Hullu olet. Mutta hieno siitä tulee. Näin viimekesänä hienosti entisöidyn 60 tai 70 luvun vaunun ja WOW!

  VastaaPoista
 15. Vanhat asuntovaunut on kivoja, mutta tuo home on vakava juttu. Mulle puhkesi allergia homeisen asuntovaunun takia. Oltiin siellä kesäreissujen ajan vain enkä ole aikaisemmin ollut allerginen millekään. Nenä alkoi vaunussa mennä tukkoon, tuli päänsärkyä ja jatkuva nuha, siihen loppui vaunuilu niin hauskaa kuin se olikin. En halua silti olla ilonpilaaja. Hauskoja reissuja tuli kuitenkin tehtyä.

  VastaaPoista
 16. Anonyymi, tarkoitus on remontoida home pois vaunusta kokonaan, ennen reissaamisen aloittamista.

  VastaaPoista
 17. Voi! Sama odottaa meillä :) Asuntovaunun remppaaminen on ihanaa! Voi ostaa kalliimpiakin matskuja, koska niitä tarvii niin vähän! Me (tai siis mieheni) on rempannut yhen ja nyt on toinen, isompi työn alla. Tämä on myös huippuhyvä keino saada vähän parempi vaunu vähän edullisemmin (tai paljonkin)! Ja tyyli on sitten ihan omaa luokkaansa kun on itse sisustellut. Tästä tulee hyvä, etkä ole lainkaan hullu.

  VastaaPoista